از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟:41:
بدون سیستم میمونم اونوقت آه من گریبانتون رو رو میگیره ها !!!:31:
Printable View
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟:41:
بدون سیستم میمونم اونوقت آه من گریبانتون رو رو میگیره ها !!!:31:
Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500 270t
ASUS - P8P67 250t
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) 90t
Western Digital 1 TeraByte 64M WD Caviar Green 77t
XFX - ATI RADEON HD 5670 - 1GB 135t
PIONEER SATA 30t
Thermaltake - 600W 83t
970t
جایگزین رم
KINGSTON - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)58ف
جایگزین گرافیک
XFX - ATI RADEON HD 5570 - 1GB 120t
جایگزین مادربرد
GIGABYTE - P55-UD3L 200t
873 تومان
اما سعی کنید تا 960 هزینه کنید و جایگزین نگنید.
در هر صورت هر دوشون خوبن
case 30]]
سلام و ممنون از توجهتون
ولی هزینه خیلی رفت بالا، بیشتر از 850 دیگه بودجم نمیرسه و ترجیح میدم سیستم بر مبنای AMD باشه و برای گرافیک هم نمیخام زیاد هزینه کنم (ماکزیمم 150-160 تومن)
با تشکر
اگر اور نمی کنین احتیاجی به تعویض کولر ندارین ، ولی فنهای استوک سی پی یو های AMD صدای زیادی ایجاد می کنند که باعت میشه اکثر کاربرها کولرشون رو عوض کنن.نقل قول:
با تشکر از همه دوستان
سیستمهای معرفی شده تا آلان یا گرون بودن یا به دل من نچسبیدن. با توجه به سیستم معرفی شده دوستان و مطالعه سایر تاپیکها این سیستم رو مد نظر قرار دادم. نظرتون چیه؟
1. MB: asrock 870 extreme3
2. CPU: AMD PhenomII X6 1090t
3. VGA: gianward gts 450
4. RAM:KINGMAX Dual Channel 4GB 1333-2x2GB
5. Power:Green GP530A-EU
6. Case: GREEN X-3
7. HDD: Seagate Barracuda 1 TB
به نظر من انتخابتون مناسبه.
ممنون از حسن نظرتون. چون من زیاد از مشخصات سخت افزاری قطعات سر در نمیارم، حالا به نظر شما این قطعات با هم Match هستند و پس از اسمبل کردن و نصب ویندوز مشکلی ندارند مثل هنگ کردن و غیره به خاطر ناهمخانی قطعات.
(شرمنده که اینقدر وسواس به خرج میدم، چون شاغل هستم نمیخام 1 روز سیستم بخرم و 10 روز بیفتم دنبال عیب یابی و تعویض قطعه)
بهتر است در مورد قطعات amd از pasargad کمک بگیری
ممنون از توجهتون،
راستش پاسارگاد عزیز توی پست 6 یه سیستم پیشنهاد دادند ولی ته دلشون با اینتل بود و بعد از اون دیگه راهنماییشون رو از بنده دریغ کردند.
درضمن با توجه به صحبتهایی که درمورد سروصدای فن استوک CPU های AMD خوندم، تصمیم گرفتم کیس رو مگنوم2 بردارم و یه کولر CPU به قطعات اضافه کنم مثل tower 120 extreme. با خودم گفتم قید ظاهر کیس رو بزنم و بجاش به کیفیت برسم بهتره
به نظر من سیستم انتخابیتون خوبه و مشکلی نخواهید داشت و کاملا هماهنگ هست.نقل قول:
این قطعات با هم Match هستند و پس از اسمبل کردن و نصب ویندوز مشکلی ندارند مثل هنگ کردن و غیره به خاطر ناهمخانی قطعات