شما هایبرنت رو از چه طریقی فعال کردین؟ دستور زیرو قبل از تنظیماتش تو Run اجرا کردی ؟
کد:powercfg -h on
Printable View
شما هایبرنت رو از چه طریقی فعال کردین؟ دستور زیرو قبل از تنظیماتش تو Run اجرا کردی ؟
کد:powercfg -h on
سلام . من هم یه مشکل تو ویندوز7 دارم چون نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم اینجا مینویسم .
من با جت آیدیو ورژن 8 تو ویندوز ایکس پی میتونستم علاوه بر صدای میکروفن ، با گزینه استریو میکس صدای سیستم رو هم ضبط کنم . اما تو ویندوز 7 فقط تو قسمت رکورد، میکروفن داره . آخرین درایور کارت صدا ویندوز 7 روهم نصب کردم . تو چند تا سیستم 7 هم امتحان کردم همگی این مشکلو داشتن ؟؟!!!
خودش فعال بود من کاری برای فعال کردنش نکردم!!!نقل قول:
این دستور رو الان اجرا کردم یه صفحه اومد سریع بسته شد!
بطور پیش فرض ، هایبرنت در ویندوز 7 غیر فعال هست و این نشون میده که شما از ویندوز دستکاری شده در حد تیم ملی استفاده میکنین !! ممکنه مشکلات شما از همین ویندوز دستکاری شده ناشی بشه . بهتره از ویندوز 7 سرویس پک 1 فاینال بدون دستکاری شده استفاده کنین.نقل قول:
خودش فعال بود من کاری برای فعال کردنش نکردم!!!
این دستور رو الان اجرا کردم یه صفحه اومد سریع بسته شد!
اون فرمان هم درسته ، فورا اجرا و بسته میشه و بعدش باید در تنظیمات power option ، هایبرنت رو فعال کنین که برا شما فعال هست.
به نظر شما نسخه اصلی بخرم ارزش داره؟!190 تومن!!!
ویندوز 8 هم که اومده به خاطر اون میگم
بیخیال !! هیچ فرقی بین نسخه اورجینال و کرک شده نیست و تنها تفاوت در سریال قانونی هست.
حالا اگه بچه مایه داری بخر:31:
سلام..
من رو لپتاپمwin7 ultimate 64 ریختم..
داخل شرکت از طریقlan به شبکه وصل هستم..
اینترنت هم دارم..ولی به بقیه کامپیوترها وصل نیستم..
و اونها هم منو detect نمیکنند..
البته آنهاxp هستن..
پرینتر هم که از طریقه usbوصل هست ولی پرینت نمیگیره..
توی homegroupهم که میرم یه پسورد ۷-۸ رقمی بهم میده که جائی ازم نمیخواد ..
چی کار کنم.؟:13:
دوست عزیز به دلیل قانون کپی رایت تو ویندوز 7 این خاصیت برداشته شده!!!نقل قول:
اول file & printer sharing رو چک کن ببین فعاله . بعد روی ویندوز 7 ، network and sharing center از منوی سمت چپ change advanced sharing setting انتخاب کن .نقل قول:
file sharing connections رو enable کن .
password protected sharing رو disable کن .
برای سوال خودتون باید تاپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنید.نقل قول:
سوالتون بی ربط به موضوع این تاپیکه !!!