معمولا پاورهایی که گمنام هستند مثله این یا Perfect توان real ندارن و همیشه کمتر از اون چیزی هستند که نوشتن یا پاورهای redmax.نقل قول:
همونطور که گفتم باید سیستمو با یک پاور و مادبرد دیگه تست بشه تا مشخص بشه و بصورت تئوری نمیشه گفت مشکل از چیه.
Printable View
معمولا پاورهایی که گمنام هستند مثله این یا Perfect توان real ندارن و همیشه کمتر از اون چیزی هستند که نوشتن یا پاورهای redmax.نقل قول:
همونطور که گفتم باید سیستمو با یک پاور و مادبرد دیگه تست بشه تا مشخص بشه و بصورت تئوری نمیشه گفت مشکل از چیه.
آخه من اول فکر میکردم گرافیک خرابه بردم جایی که خریده بودم بعد روی یک سیستم دیگه امتحان کرد و روشن شد و مشکلی نداشت به منم گفت یا مینت داغونه یا پاورت چیزه دیگه ای هم نگفت 120 تومنم رفت هوا که فعلا فقط میتونم به کارتونش نگاه کنمنقل قول:
معمولا پاورهایی که گمنام هستند مثله این یا Perfect توان real ندارن و همیشه کمتر از اون چیزی هستند که نوشتن یا پاورهای redmax.
شما هر دو قطعه یعنی مادربرد و پاورو تست کنین و بعد از پیدا شدن مشکل یکیشونو عوض کنین که البته اگر ار مادربرد باشه سیستم باید ارتقا کلی بدین که بعیده از مادربرد باشه.نقل قول:
حالا امروز که همه جا تعطیل بود احتمالا فردا ببرمش برای تست و ممنون از جوابایی که تا اینجا دادین .نقل قول:
شما هر دو قطعه یعنی مادربرد و پاورو تست کنین و بعد از پدیا شدن مشکل یکیشونو عوض کنین که البته اگر ار مادربرد باشه سیستم باید ارتقا کلی بدین که بعیده از مادربرد باشه.
آقا من امروز بردم خونه ی یکی از دوستام کارت رو بعد با مین اون اومد بالا و بعدش پاورش رو زدم به مین خودم بازم بالا نیومد مشخص شد از مینبردم هست .
حالا یک مین بهم پیشنهاد بدین البته من چون CPU از 775 هست بعضی از این مین برد های DDR3 هم ساپورتش میکنن از اونا باشه خوبه .
asus p5p41c=110نقل قول:
آقا خیلی حال دادی کارت واقعا درسته یک مینی معرفی کردی که نه لازمه CPU وم رو عوض کنم و نه رمم رو .نقل قول:
asus p5p41c=110
واقعا دستت درد نکنه و ممنون بابت کمک و مشاورت .
ایشالا گرفتم خبرش رو همینجا میزارم .
بازم ممنون.
خواهش میکنم.
حقیقت من در مورد ساپورت کردن سیستم شما شک دارم.
یه عکس از این نرم افزار برای من بزارین.
[HTML]ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.57.1-setup-en.exe[/HTML]
آره منم شک دارم فکر میکنم CPU رو ساپورت نکنه آخه نوشته Pentium 4نقل قول:
خواهش میکنم.
حقیقت من در مورد ساپورت کردن سیستم شما شک دارم.
یه عکس از این نرم افزار برای من بزارین.
بله ساپورت نمیکنه.نقل قول:
برای این سری مادربردها کمی هست باید برینب زاار و یک مدل پیدا کنین.
یا میتونین cpu و مادربرد و رمو بفروشین از amd بردارین که ارزشه بیشتری داره و در اینده امکان ارتقا خوبی بهتون میده.