آکو مثل اینکه تا فردا تکلیفش مشخص میشه:
کد:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/06/02/2514560/alberto-aquilanis-agent-deems-next-24-hours-decisive-if-move
آکو بازیکن خیلی خوبیه اگه روی فرم باشه، می بینیم که کینگ کنی اکثر بازیکن ها رو به فرم برگردونده. آکو اگه آماده باشه یکی از بهترین هافبک های بازیساز لیگ می تونه باشه... فروخته هم بشه با قیمت مناسب میشه جایگزین خوبی (چارلی آدام) براش آورد.
علیرضا جان سنگ بزرگ نشانه نزدنه .. پنج شش ساله اول هر فصل می گیم قهرمانیم و اینها آخرش هیچی نمی شیم. کامالی هم گفته بود یک شبه تیم از رتبه ششم به قهرمانی نمی رسه و چند سال زمان لازم داره. برای بازگشت به دوران باشکوه (و باقی موندن در دوران باشکوه) به چندین فصل نقل و انتقالات باشکوه ثابت (و منطقی) و همچنین برنامه صحیح نیاز داریم.
کرگر که اسطوره تیمه و حکم پویول رو در لیورپول داره، هرکسی بره کرگر همیشه باید با تیم باشه.. دو تا مدافع خوب (اسکرتل/اگر) داریم و دو تا از بهترین مدافع های جوون دنیا (دنی ویلسون، دنی آیالا) رو هم داریم. موافق رفتن کریاکس هستم و به نظرم وقتشه به این جوون ها بازی بدیم. جوون گرایی کینگ کنی شدیدا من رو به وجد میاره. کرگر هم هیچ وقت ناامید نکرده تیم رو.
پاچکو هم بی شک سرمایه آینده باشگاهه، بهتره قرضی برگرده ساندرلند تا بیشتر بازی کنه. پاچکو بازیکن متوسطی نیست و یکی از بهترین های لا ماسیا بوده. الان بیشتر از 5 میلیون نمیشه فروختش ولی 2 سال دیگه حداقل 40 میلیون قیمتش خواهد بود. در چندین رای گیری بهترین بازیکن جوان دنیا انتخابش کردن. کارول 35 میلیونی هم که نشون داده چه مهاجمیه، تعجب می کنم اینها رو متوسط حساب می کنی. الان تیم بازیکن یابی باشگاه (کامالی و کینگ کنی) بی شک بهترین در لیگ برتر هستن.
کلا بازیکن جوون Highly Rated خیلی زیاد در تیم داریم، به نظر من هدف این فصل رسوندن این جوون ها به حد واقعیشونه، اینکار رو انجام بدیم خود به خود سهمیه CL رو برای فصل بعد گرفتیم و همزمان استخوان بندی اصلی تیم رو برای آینده می سازیم. همین بازیکن های متوسط فعلی در یک سال دیگه می تونن ستاره های لیگ برتر باشن.
مارتین کلی
دنی ویلسون
فلناگان
لوکاس
اسپیرینگ
جانجو شلوی
پاچکو
استرلینگ
همه اینها ثابت کردن که می تونن World Class باشن (نه اینکه فقط پتانسیلش رو داشته باشن) ، هیچ تیمی در دنیا اینقدر استعداد در حال شکوفایی نداره. حتی بارسا :46: من فکر می کنم اگه قراره فوق ستاره به تیم اضافه بشه زمانش فصل آینده است.