نقل قول:
3. بعد عرض کنم که به نظر شما اگر صبر کنم تا سری بولدوزر AMD بیاد امکانش هست قطعات اینتل ارزون تر شه ؟ یعنی صرف داره تا اون موقع صبر کنم یا نه !
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر/آری شود ولیک به خون جگر شود
توجه بفرمایید که پل شنی هم یک معماری جدید است و اختلاف کارایی چندانی بین دو مدل هم قیمت از پل شنی و بولدوزر نخاهد بود که ارزش صبر در شرایط اقتصاد خراب و بازار مریض ما را داشته باشد. قطعات جدید همیشه تولید و عرضه خاهند شد اما هنگام نیاز و خرید باید در نقطه ای معقول میل به داشتن بهتر را پایان داد.
نقل قول:
4. در مورد گرافیک ( و تقریبا CPU و رم و ... ) میخوام سیستمم تا 3-4 سالی خیالم رو از همه طرف راحت کنه و تو بازی ها و برنامه های جدید کم نیاره ! حالا اگه مانیتور 19 باشه یه نمه گرافیک قوی تر باشه باز هم جای دوری نمیره راستی حتما میخوام کارتش Nvidia باشه به خاطر CUDA و PhysiX !
تضمینی به اینکه GTX570 بتواند تا چهار سال آینده راضی کننده باشد نیست اما بالاتر از آن در حد بودجه ی شما نمیباشد و پایینتر هم هم موجب پشیمانی و نارضایتی زود هنگام.
نقل قول:
فکر هم نمیکنم که SLI یا CrossFire هم به کارم بیاد
از آنجایی که گرایش به چینش های چندگانه کارت گرافیک و اورکلاک ندارید پس مادربرد با چیپست H67 مناسبترین انتخاب است.
نقل قول:
. در مورد PCI نمیدونم ! فکر نمیکنم کارتی چیزی برای این پورت لازم داشته باشم حالا نظر دوستان رو هم دوست دارم در این مورد بشنوم
روند حرکت شرکت های تولید کننده ی مادربرد خبر از اراده برای حذف اینترفیس های کهنه مانند PCI و IDE دارد.
نقل قول:
6. در مورد رم اگر بشه 1333 رو تریپل چنل کرد چی ؟ کفایت میکنه ؟ یا همون دوالش هم کافیه ؟
چینش سه کاناله ی رم در حال حاضر فقط توسط چیپست X58 در سیستم های دسکتاپ پشتیبانی میشود.
نقل قول:
. از اونجایی هم که زیاد تو اور کلاک وارد نیستم i7 2600 رو به 2500k ترجیح میدم ! ولی میترسم i7 دیگه خیلی قوی باشه ! نظرتون راجع به 2600S چیه ؟ بهتر نیست اینو بگیرم که حد واسط 2500 و 2600 هست ؟
پردازنده های پسوند S دار این نسل به علت فرکانس مرجع پایینتر مصرف انرژی کمتری دارند اما از آنجایی هم قیمت با مدل های با پسوند K هستند اما multiplier آنها قفل است دلیلی برای خرید آن در شرایط شما وجود ندارد.
نقل قول:
. در مورد SSD هم با اینکه خیلی خوبه ولی فکر میکنم اگه به جای اون پولمو صرف گرافیک یا سی پی یو کنم بهتر باشه ! نظر شما چیه ؟
بله سیستم را بدون SSD تهیه کنید اگر بعد ها مدلی خوش قیمت با کنترلر SF-2000 وارد بازار شد در مورد خرید آن تصمیم میگیرید.