فکر کنم قسمت بعدی SuperNational هستش فقط هیجانشو جهانی کردن :31:
Printable View
فکر کنم قسمت بعدی SuperNational هستش فقط هیجانشو جهانی کردن :31:
اینا می ان یه حرف می زنن معروف بشن...
:l
خو حالا ما منتظر میمونیم تا 6 عصر :l اگه زلزله نیمد تاپیک بسته میشه :l :دی
چرته بابا ... خودتون میبیند هیچ اتفاقی نمیوفته ... مگه کشکه یهویی ساعت 6 عصر دنیا نابود بشه ! نمیدونم این بابا فکره آبروشو کرده ؟ ...
بابا هنوز کلی بازی مونده تا بیاد:31::gears of war3-god of war 4-uncharted 3-mass effect 3 .................
من باید اینارو تموم کنم:31:
بابا این چرتو پرتارو گوش نکنید.فقط خدا میدونه کی قیامت میشه.
این جملتو خوب اومدی ... راست میگه .... خود قرآن هم نوشته که وقتی قیامت میشه مردم غافلگیر میشن ( نه اینکه چند ساعت قبل خبرش تو جهان پخش بشه :18: )نقل قول:
بابا این چرتو پرتارو گوش نکنید.فقط خدا میدونه کی قیامت میشه.
حرف این 4 تا پیر خرفت گرگ صفت ارزش وقت گذاشتن و بحث نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط aha2012
حالا اگر این جهان امروز روزه اخرش نباشه و نابود نشه...بنظرت این واعظ یا هموم کشیش چی باید جواب مردم را بده ؟!!
میگه مگر بچه ها میگذارن برای جهان مشکلی پیش بیاد...میگه من یه وردی خوندم و با تجربه و جادوگرید و کمک کتاب مقدس کاری کردم که جهان امروز نابود نشه و من جونه مردم را نجات دادم !!
اوخ اوخ ! اینا دیگه زیادی به پیشواز رفتن : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایته زده یک ساعت دیگه : دی
[PHP]http://www.may21-2011.com/[/PHP]
کلاسه فیزیکم کنسل شده :l
میگن خود حضرت مسیح و امام زمان هم نمیدونن کی باید ظهور کنن.........این کشیشه واقعا مسیحیه؟
این بحثهای مذهبی واقعا کِر کِر خندس :16: یه سری مسیحیِ خرفت بر اساسِ چهارتا دروغ می گن قیامت می شه , از این ور هم یک سری مسلمونِ دانشمند می گن نـــــــه !! هنوز امام زمانمون نیومده :biggrin:
قصد توهین به مسیحیت یا اسلام رو به هیچ وجه ندارم , عقایدِ هر کس واسه خودش محترم , ولی منِ لامذهب وقتی از بیرونِ گود به این حرفا گوش می دم واقعا خندم می گیره ...