نقل قول:
خوب در مورد کریم من یه چند خطی می خوام بنویسم ... توی اون تایپیک هم از کریم به خاطر روحیه ی پایینش انتقاد کردی خواستم بنویسم گفتم این بارسایی ها هستن خوشم نمیومد ....
وقتی 2 سال پیش رو که کریم اومد رئال به یاد بیاریم یادته تنها درخواستش از باشگاه چی بود ؟
می خواست شماره ی 10 رو تنش کنه !خیلی هم تاکید داشت که من فقط شماره ی 10 رو می خوام وگرنه بازی نمی کنم. ولی یاد می اد از لج با بنزما هم که شده شماره ی 10 رو دادن به کی ؟ به لاسانا دیارا ! اخه لاسانا کجا شماره 10 کجا ؟
خوب خداوکیلی اولین روز حظورت توی یه باشگاه همچین حالتو بگیرن هر کی باشه ضد حال نمی خوره و رو بازیش اثر نمی زاره ؟ حالا این بچه هم که خیلی احساساتیه ! :دي تا فهمید بهش شماره ی 10 رو ندادن رفت با لامبورگینیش چپ کرد ! :دي
امسال هم که باز بهش 10 رو ندادن از شماره ی 11 کوچ کرد به شماره ی 9 ! :دي
توی اون تایپیک هم گفتی که مورینیو بعد از اون بازی که کریم رو هو کردن از کریم دفاع کرد ! ولی .... در عوض وقتی کریم دید مربی تیم پشتتشه و ازش حمایت می کنه یهو 180 درجه عوض شد و اون بازی ها رو به نمایش گذاشت ..ولی 2 باره با بدشانسی رو برو شد و مصدوم شدش ....
خب خودت این مثال رو که زدی، نشون میده روحیه نداره این پسر!
آخه کی بخاطر شماره دپرس میشه؟!:31:
ببین من دیگه مثل سابق مشکل ندارم با کریم...کریم الان 180 درجه فرق کرده با اون کریم قبلی..اما خب هنوز این مشکل رو داره...
نقل قول:
بعدش هم در مورد اگرو ....
من منظورم از کم تجربه در مقایسه به نیستروی و ... بودش ...هیگواین هم کم تجربه نیست اگه اون جوری بخوایم بگیم ...
گفتی که مهاجم نوک می خوایم ... کسی که دروازه رو خوب بشناسه اگرو این جوری نیست اصلا ... به قول یکی از بچه های آنلی : اگرو مثل مسی می مونه ولی نمی تونه مثل اون ضربه اخر بزنه ...پس به درد ما نمی خوره ...
در کل اگرو ( با اون مدل موش ! :دي ) بیاد رئال خیلی برامون حاشیه درست می کنه فقط کافیه هیگواین و کریم بیان رو اوح این بشر 1 بازی بشینه رو نمیکت ... ببین زمین و اسمون رو یکی می کنه ....
در مورد حاشیه و اینها قبول دارم تا حدودی اما فراموش نکنیم که همین کریم هم که دفاع میکنی ازش، طاقت نیمکت رو اصلا نداره! تویه بازیهای با بارسا نبود و چند بار به طور واضح گفت ناراحته! نمیشه اون رو ببینی و این رو نبینی!
بعد درباره گل زنی هم فک کنم یخورده سخت گیری! بابا 20 تا زد این فصل! سومین گلزن لیگ بود! در حالیکه کل تیمش 62 تا گل زده بوده! خداییش آمار خیلی خوبیه...
نقل قول:
اره خوب الان خود آدان خیلی خوبه ... ولی به نظرم اگه بخواییم دروازه بان سوم رو هم از اکادمی بیاریم ممکنه به 2 تا مشکل بخوریم ..
1.اگه خدایی نکرده کاسیاس سر با بارسا مصدوم شد یا محروم شد ....خودت یه دروازه بان بی تجربه رو می پسندی بیاد واسته دروازه یا یه دروازهبانی که تجربه ی زیادی داره ؟
آدان هم انگار مصدوم شدنش وسط بازی ملسه ! :دي دیگه بیا مخیاس رو از اون وسط جم کن ! :دي
2.فک کن الان مخیاس رو بگریم از کاستیا ... دیگه خود کاستیا فک نکنم به راحتی یه دروازه بان جایگزینش پیدا کنه ...
1.اره اما الان یکی مثل دودک از کجا گیر بیاریم؟!: دی
2.آخه موضوع اینه که بعیده حتی 1 بازی هم بکنه!
نقل قول:
من خودم بازی های التین توپ رو زیاد ندیدم ولی خدا کنه همین جوری که می گی باشه و یه اچار فرانسه باشه هر جایی بتونه بازی کنه ... مثل همین آربلوا یا راموس خیلی به درد می خورن بازیکنایی که می تونن چند تا پست بازی کنن ....
همینه..
یه اجار فرانسس واقعا..
دفاع چپ و راست...هافیک چپ و راست..هافبک وسط...حتی دفاع وسط...
نقل قول:
من هرچی فکر می کنم نمی فهمم چرا ما نتونستیم بهتر از این در برابر بارسا بازی کنیم .... تیممون همین فصل هم خیلی کامل بودش و چیزی کم نداشتیم ... مخصوصا رو بروی بارسا ...این که بگیم لالیگا خیلی ضعیفه حرف مفته ... تاتنهام هم ضعیف بود ؟
حالا جناب صدر می اد می گه اشتباه داوری ... خداوکیلی 2 تا تکل زد کراچ کفتشم می تونست قرمز بده ... کراوچ این فصل کلا مشکل داشت یادمه بازیشون با منچستر سینی یه گل به خودی هم زد ! :دي
دروازه بانمون که عالی ... دفاع هم خوب بود ... فقط نمی دونم چرا وقتی مسی سرشو می نداخت توپو می برد جلو همه ازش می ترسیدن ... یا ولش می کردن یا می زدنش ....
هافبکامون هم که خوبن ... فقط می مونه مهاجما ... اونم کسی بهشون پاس نمی داد ..! :دي
مشکل اصلی، داور بود!: دی
مشکل این بود که رئال یه ستاره داشت و اونم کریس بود که گرفته بودنش! کریس هم یه اخلاق بدی که داره، اینه که تا وقتی گل نزنه، حرکاتش عجولانن! اوج بازیهای وقتی بوده که سریع گل اولش رو زده!
برای همین میگم یه بازیکن تاپ دیگه نیازه..بازیکنی که وقتی کریس نتونه کار کنه، اون بتونه لحظه ای کار رو تموم کنه...
که میگم اگه کاکا آماده بشه، دیگه نیازی نداریم به خرید بازیکن اما آیا کاکا میتونه بشه همون کاکا میلان؟!
نقل قول:
برای بنز هم باید زن بگیریم .... :دي اگه این زن داشته باشه حاظرم شرط ببندم خیلی روش تاثیر می زاره ...
بفرستیدش پیش کریس خب!
یخورده یادش میده که چیکار کنه و...!: دی
نقل قول:
به نظر من هم خرید آگرو چندان ضرورتی نداره ، بهتره به نظرم تیم روی خرید یک مدافع میانی خوب و یک هافبک دفاعی طراز اول تمرکز کنه .
هافبک دفاعی سروش؟!
شوخی میکنی؟!
بابا دیگه جا نداریم تویه این پست!: دی