من وی پی ان دارم ولی کاری که من میخوام بکنم با وی پی ان حل شدنی نیست
Printable View
من وی پی ان دارم ولی کاری که من میخوام بکنم با وی پی ان حل شدنی نیست
من از يك ISP دو تا IP دارم. و يك مودم هم بيشتر ندارم. البته يكي از IP ها در اختيار خودم هست و ديگري در اختيار دوستم و من از هر دو استفاده مي كنم. با هر كدام كه متصل مي شوم يك IP جداگانه دارم.نقل قول:
شما میخوای همزمان دو تا آیپی داشته باشی و همزمان بادو اکانتت متصل باشینقل قول:
این فقط با ست کردن پرو-کسی روی مرورگر ممکنه
میتونی فایرفاکس با یه آیپی داشته باشی و اپرا هم با یه آیپی دیگه :46:
از هیلتتتتر شکن های نرم افزاری استفاده کن
اگه نرم افزار گیم شما MAC آدرس مودم رو ساین کنه این امکان با یه مودم برقرار نمیشه. ولی واسه تغییر دادن آی پی راههایی که دوستان گفتند راههای ممکنه است. در ضمن سعی کن از آی پی های استاتیک ISP استفاده نکنی و آی پی ها دیامیک باشه چو ندر هر باز کانکشنت یه آِ پی جدیدی بهت اختصاص داده میشه
نقل قول:
یعنی شما از یک isp دو تا کانکشن خریدی؟ امکان اینکه دو تا کانکشن رو روی یک خط فعال کنند وجود داره؟
اگه اینجوری بتونم ip خودم رو عوض کنم مشکلم حل میشه چون سرور اون سایت واقعا قوی هست و وقتی با وی پی ان هم وصل میشم باز تشخیص میده که هر دو تا ip از یک سیستم وصل شدن
نقل قول:
منظورتون از ip استاتیک و دینامیک چیه؟ اگه ممکنه در مورد این دو نوع ip توضیح بدید و بگید که چجوری باید مشخص کنم که میخوام از کدوم استفاده کنم
شما نياز نيست كه كار خاصي انجام دهيد. ابتدا يك User را وارد كنيد و به اينترنت متصل بشويد و هر وقت خواستيد IP شما عوض شود ديسكانكت بشويد يك User ديگر را در همان كانكشن وارد كنيد و دوباره متصل بشويد. براي اينكه مطمئن بشوم من با دو تا User خود وارد سايتشدم و دو تا IP خود را مشاهده كردم.کد:http://www.ip-1.com
نقل قول:
یعنی اگه با یوزر یکی دیگه هم کانکت رو بزنم وصل میشم؟ امتحان نکرده بودم؟؟!!! امیدوارم بتونم وصل بشم
بله. البته به شرطي كه اون طرف در اون موقع وصل نباشه.نقل قول:
البته همه آی اس پی ها آی پی رو تغییر نمی دن!
گرچه بعضی ها خودشون تقاضای آی پی استاتیک میدن و هزینه ده هزارتومن ماهیانه میدن به آِ اس پی ولی یکی رو میشناختم که اینجوری نمیکنه و آی پیش استاتیکه
ممنون دوست عزیز کمک بزرگی بهم کردی :11:نقل قول:
نقل قول:
عزیز میشه در مورد ip استاتیک و دینامیک توضیح بدی؟؟؟؟ چه فرقی با هم دارن و ip به صورت پیش فرض استاتیک هست یا دینامیک؟