مبارک باشه........نقل قول:
کانفیگ دقیقش چیه؟
چند تا عکس هم بزارید
Printable View
مبارک باشه........نقل قول:
کانفیگ دقیقش چیه؟
چند تا عکس هم بزارید
سلام دوست عزیز! سلامت باشینقل قول:
این نوت بوک با چند کانفیگ توسط ایسر در چین و تایوان و خاورمیانه توزیع شده که مشخصات محصولی که وارد ایران شده به شکل خیلی دقیق! در زیر اومده:
CPU and chipset Intel® Core™ i5-2410M processor (3 MB L3 cache, 2.30 GHz with Turbo Boost up to 2.90 GHz, DDR3 1333 MHz, 35 W), supporting Intel® 64 architecture, Intel® Smart Cache
Memory Dual-channel DDR3 SDRAM support: 4 GB of DDR3 system memory, upgradable to 8 GB using two soDIMM modules
Display 14" HD 1366 x 768 pixel resolution, high-brightness (200-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD
Graphics NVIDIA® GeForce® GT 540M with NVIDIA® Optimus™ technology (1024 MB of dedicated DDR3 VRAM), supporting NVIDIA® CUDA™, PhysX™, PureVideo® HD technology, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technology, Shader Model 5.0, Microsoft® DirectX® 11
External resolution / refresh rates
VGA port up to 2048 x 1536: 85 Hz
HDMI™ port up to 1920 x 1080: 60 Hz
MPEG-2/DVD decoding
WMV9 (VC-1) and H.264 (AVC) decoding
MPEG-4 Part 2 DivX® decoding
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) with HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) support
Audio Optimized Dolby® Advanced Audio® v2 audio enhancement, featuring Audio Optimizer, Audio Regulator, Volume Leveler, Volume Maximizer, and Surround Virtualizer for Built-in Speakers technologies
Two built-in stereo speakers
High-definition audio support
MS-Sound compatible
Built-in microphone
Storage Hard disk drive
640 GB hard disk drive
Multi-in-1 card reader, supporting:
Secure Digital™ (SD) Card, MultiMediaCard™ (MMC), Memory Stick PRO™ (MS PRO), xD-Picture Card™ (xD)
Optical media drive
8X DVD-Super Multi double-layer drive:
Read: 24X CD-ROM, 24X CD-R, 24X CD-RW, 8X DVD-ROM, 8X DVD-R, 8X DVD+R, 6X DVD-ROM DL, 4X DVD-R DL, 4X DVD+R DL, 6X DVD-RW, 6X DVD+RW, 5X DVD-RAM
Write: 24X CD-R, 16X CD-RW, 8X DVD-R, 8X DVD+R, 4X DVD-R DL, 4X DVD+R DL, 6X DVD-RW, 8X DVD+RW, 5X DVD-RAM
Webcam Acer Video Conference featuring:
Acer Crystal Eye 1.3 MP webcam, 1280 x 1024 resolution
Wireless and networking WLAN
Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
WPAN
Bluetooth® 3.0+HS
Dimensions and weight 13.5 (W) x 9.6 (D) x 1/1.35 (H) inches (342 x 245 x 25.5/34.2 mm) 4.96 lbs. (2.25 kg)with 6-cell battery pack
این هم یه سری تصویر که یه سایت چینی قرار داده بود! ایشالا خودم به زودی تصاویر و بررسی خودم رو قرار میدم
فقط نتونستم عکسارو ریسایز کنم یا لینک بدم شرمنده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب mroohnikan منتظر ریو شما هستیم...........نقاط ضعف و قوت
سلام. دوستان acer4750g من دی وی دی رامش هر سی دی یا دی وی دی را که داخل میذارم برای بار اول شناسایی نمیکنه ! ولی برای بار دوم شناسایی میکنه. و همه سی دی یا دی وی دی ها همینطوره ! مشکل ار کجاست ؟
ا ! مال منم اینجوریه چرا واقعاً ؟ من که switch user کنم یدفعه راه می افته !!!!نقل قول:
دوستان فریمور dvd رو اپدیت کنین ببینین درست میشه؟نقل قول:
سلام دوستان چی شد مشکل dvd رایترش حل شد .من بین ٤٧٥٠ و ٥٧٥٠ شک دارم . باید ببینم با lcd کدوم راحت ترم و ان رو بخرم .
کیفیت بدنش چه جوریه . معلومه که جنس ارزونی هست ؟
سلام
اتفاقا کیفیت بدنه خیلی عالی داره
و ضد خش هست
دوستان کسی رو این لپ تاپ بازی ریخته؟
من تقریبا تو همه بازیا تیک و لگ دارم! حتی اگه گرافیک رو روی کمترین بذارم(کارت گرافیک توسط بازی شناخته میشه)
راستی با hd tune از هاردش تا حالا health رو دیدین؟اگه تونستین شاتش رو اینجا بذارین
ضمنا برگه دوم cpu-z که مربوط به شمخصات مادر بورد دستگاه هست ریویژن برد 4750 رو B2 نشون میده!
برای شما هم اینطوریه؟مگه چیپستهای رفع نقص شده سندی بریج نباید B3 باشن؟