فردا میرم میفروشمش (اگه 40 تومن گرفتند و گرنه از جا میکنمش و خلاص) یه دونه سامسونگ c300 champ میخرم.
Printable View
فردا میرم میفروشمش (اگه 40 تومن گرفتند و گرنه از جا میکنمش و خلاص) یه دونه سامسونگ c300 champ میخرم.
نه عزیز من،30 تومن هم به زور بدن...
شما میگن پس چند بفروشم خوبه؟ دلیل اصلی ارزون خریدنش رو خرابی کاور لنز دوربینش میدونید یا کلا 750 دیگه این قیمتیه؟
دوست عزیز الان کا 750 سالم 35-45 برمیدارن(گوشی فروشها)...
فک نکنم کسی سالمش رو بیشتر از 45 برداره...
حالا مال شما که ایراد داره جای خود دارد...
بالاتر از 35 خواستن بفروش که ضرر نکردی:46:
مشکل دوربین با یه قطعه 4 5 تومنی درست میشه !
سوئیچ دوربینش شکسته احتمالاً
اگه این 4 یا 5 تومن خرج کنم بفروشم بهتر نیست یا این که همین طوری مشکل دار بدم یه گوشی که گفتم بردارم بهتره؟
البته اگه مشکلش با 3 4 تومن حل بشه بالای 40 میتونی بفروشی:46:
اصلا اگه کلا قطعه اش رو عوض کنند یا دوربینش رو یکسره کنند(دیگه با کاور لنزش فعال و غیر فعال نشه) چند میگیرند؟
در ضمن اخیرا گوشی که تو جیب ام بود می نشستم بلند می شدم فشار می اومد روش میرفت رو دوربین بدون اینکه کاورش رو بکشی پایین . کلا با فشار به روی زیر دوربین میرفت رو حالت دوربین.
چه سلیقه ای داری تو گوشی نگه داشتن!!!
نقل قول:
البته شاید زیاد به این تاپیک ربط نداشته باشه! ولی من مرداد سال 84 که تازه این گوشی اومده بود به قیمت 336 تومن خریدمش (فاکتورشم هنوز دارم!:31:)، اون موقع دست هیچ کی نبود و هر کی نگاهش میکرد کف میکرد! شاید جزء اولین کسایی بودم که این گوشی رو خریدم! من تو این 6 سال گوشیم رو عوض نکردم تا بالاخره صفحه نمایشش دو هقته پیش کاملاً سفید شد!
البته ممکنه بشه درستش کرد ولی من قصد ندارم درستش کنم. میخوام همینجوری نگهش دارم، خیلی خاطره باهاش دارم:46:
حالا منتظرم گالکسی 2 بیاد، اونم یه چند سالی نگهش دارم!