منم HP 6090 انتخاب کردم و با دلایل دوست عزیزمون کاملا موافقم البته مهمترین فاکتور انتخاب من 5 ATI 6770M DDR هستشنقل قول:
منم HP 6090 انتخاب کردم و با دلایل دوست عزیزمون کاملا موافقم البته مهمترین فاکتور انتخاب من 5 ATI 6770M DDR هستشنقل قول:
ايسوس كه كلا برندشو خراب كرد من هرچي لپتاپ اس ان يا اس وي بود چك كردم همشون مشكل دار بودن... اگه هم مشكل دار هم نباشه يه برند تايوانيه و كيفيت خوبي تو مدل اس وي يا س ان نداره همين مشكل اساسيش اينه كه موقع بوت شدن ويندوز به كندي عمل ميكنه يه ويندوز رو كه بايد زير 1 دقيقه باشه تا 12 دقيقه هم ديدم بوت ميكنه...
ام اس اي هم خودم داشتم دادمش به پسر داييم لپتاپ بدي نبود اما بيشتر واسه گيم طراحي شده بود و همينطور برنامه هاي گرافيكي مثل فتوشاپ رو اجرا نميكرد در كل نمره بهتري از ايسوس ميگيره
دل هم اگه واقعا دل باشه نه ايني كه تو بازار موجود هست خوبه معمولا گارانتيه زيگورات دل مطمئن داره ولي بقيه رو بايد مواظب بود كه ببينيد سفارش كجاست... اما امار خرابيش كمي بالاتر از اچ پي هست به نظرم بين گزينه هاي بالا اول اچ پي بعد دل هست چون كانفيگ اچ پي به مراتب قويتر هست و اين مدلش بسيار خنك و كم صداست اما دل كمي صداي فنش بالاست و گرما داره در مجموع بين دل و اچ پي بايد يكي رو انتخاب كرد من اچ پي رو انتخاب ميكنم واسه زيباييش امكاناتش و قدرت و اعتمادي كه به اين برند دارم اما فقط يه بدي داره كه گارانتيه اصلي تو ايران نداره و بايد حواست باشه كه ريفر بهت ندازن وگرنه لپتاپ فوق العاده اي هست من كه دارم خيلي هم ازش راضيم:8:
به نظر من L502نقل قول:
بدلیل نظر های بالا و قیمت مناسب نسبت به امکاناتش
mehdi666lp عزیز به نظر من باید قیمت لپ تاپ ها رو به پست اول اضافه کنید.تا قیمت رو با کانفیگ بسنجن بعد نظر بدن.
لپ تاپ فقط وایو سونی سالار . حیف که تو نظر سنجی نیست . ٧ سال داشتمش اخ نگفته با اینکه کانفیگش مال ٧ سال قبل ولی farcry 2 عین هلو اجرا کرد .
ولی متاسفانه تو نظر سنجی نیست بین hp , dell شک دارم متاسفنه هر دوشون سنگینن .
باید نظرم را طبق کیفیت صفحه نمایش و باطری و کانفیگ و ساخت بدم . طبق کانفیگ که hp برندس . طبق کیفبت ساخت بازم hp برندس دوستان می گن hp خنک تره . کیفیت ساخت صفحه نمایش و باطری را نمی دانم ولی فعلانه با این معلومات جون داداش hp بهتره . باریک الله hp
پولتونو نریزید دور صبر کنید Lenovo y570 بیاد .
مرسی [Pintoricio-2نقل قول:
hp جدید فوقالعاده است
Lenovo y570 اصلا به پای این مدل ها نمیرسه
لا اقل لپ تاپ را تو یه رنج قیمت یا قدرت برای نظر سنجی بزار.
مثلا به جای sv باید sn را بزارید.
دوسته عزیز بذار y570 بیاد بعد بگو نمیرسهنقل قول: