-
برای این کار باید ابتدا از سایت asus آخرین ورژن از درایور کارت گرافیک intel و gt325 nvidia را دانلود کنید و بعد از آپدیت کارت گرافیک برای اجرای بازیهای که عملیات سوئیچ به صورت اتوماتیک انجام نمی گردد روی فایل اجرائی یا آیکون مربوط به بازی کلیک راست ماوس را فشار دهید سپس گزینه run with graphics processor و بعد گزینه high performance nvidia processor را انتخاب نمایید. با این کار میتوانید تمام برنامه ها را با کارت گرافیک دلخواه اجرا کنید
-
برای این کار باید ابتدا از سایت asus آخرین ورژن از درایور کارت گرافیک intel و gt540 nvidia را دانلود کنید و بعد از آپدیت کارت گرافیک برای اجرای بازیهای که عملیات سوئیچ به صورت اتوماتیک انجام نمی گردد روی فایل اجرائی یا آیکون مربوط به بازی کلیک راست ماوس را فشار دهید سپس گزینه run with graphics processor و بعد گزینه high performance nvidia processor را انتخاب نمایید. با این کار میتوانید تمام برنامه ها را با کارت گرافیک دلخواه اجرا کنید
-
دوست خوبمون "biostar" این مورد رو حل کردن. به اینجا مراجعه کنید:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486339&highlight=asus[/HTML]
-
هنگ كردن لپ تاپ
با سلام
منم نزديك يك ماه اين سيتسم روگرفتم.
سيستم خوبي هست
من مشكلم تنها در كار با فتوشاپ هست. من اين سيستم رو بيشتر براي كار طراحيم گرفته بودم
24ساعت باهاش بازي فيلم همه چيز كار ميكنم مشكلي نداره. ولي به محض اينك فتوشاپ كار ميكنم وسط طراحيم هنگ ميكنه صفحه كامل سياه ميشه وچاره يي جز خاموش كردن از طريق پاور ندارم
نميدونم مونده ام ببرم گارانتي.
ويندوز هم دوباره نصب كردم توي ويندوز اورجينالش هم اينطوري بود وتوي ويندوز انترپرسيا هم دوباره نصب كردم همين مشكل رو داشت
اساتيد راهنماييم كنند.