-
خب حرکت پاها رو توی بازی دزدان دریایی(توی مجموعه مستقل 2) هم استفاده کردم البته با یه پای دیگه :31:
بازی اصلی روی حالت تاریک کامل هست پس شما اعصابت خورد میشه تو کل بازی :21:
بازی قراره ترسناک باشه ولی اکشن نباشه و تا الان کلی از مقدماتش رو فراهم کردم ولی احتمالاً با همین سیستم برم روی یونیتی ادامه بدم.
یه ایده های خفنی دارم براش که راحت نمیشه پیادشون کرد و باید براش هزینه بشه و موشن کپچر و صداگذاری حرفه ای و این جور چیزا لازم داره پس فعلاً نمیتونم انجامش بدم و باید ببینم بازی طمع میتونه چیزی برام داشته باشه یا نه و با درآمدش چند تا مرحله میزنم و میرم دنبال بودجه های بیشتر.
اگه بشه که خیلی خوب میشه چون چیزایی که توی ذهنمه طوری هستن که نمونشون توی ایران ساخته نشده و توی خارج هم به اون صورت نیست و میتونه تجربه خوبی برای بازیکن های اهل بازی ترسناک باشه.:18:
-
چرا همش بازی های ترس ناک و بکش بکش میسازی ؟:13:
یه بازی جذاب کودکانه هم بساز ... مثلا ماریو رو دیدی ؟ تا حالا Evil 5 هم نتونسته تعداد ترفتار های اونو جمع کنه ... :20:
گرافیک به نظرم خوبه ...و نور پردازی اعصاب آدمو خورد میکنه نارحت نشی :31: مثلا ترکیب نور چراغ قوه آبی با نور محیط قرمز رو اعصاب من که راه میره .:31:
در کل خوبه و سبک بازیت سازی رو هم عوض کن .
-
بازی ترسناکه ولی بکش بکش نیست که.:31:
اصلاً بازی جنگی نیستش.:31:
حالا که دارم تو بازی Fire Cold همکاری میکنم تا ببینم بعد چی میشه :20:
البته من با Brain صحبت کردم فهمیدم منظورش از اعصاب خورد کردن اینه که خیلی جو باجالی درست میکنه و راست کار بازی ترسناکه ولی مثل اینکه شما واقعاً اعصابتون خورد شد :13:
اتفاقاً تکسچر فانتزی میسازم مثل چی:31:ولی خب فعلاً چون ایده ای تو این زمینه ها ندارم اینجوری دارم کار میکنم.
راستی ممنون که دانلود کردی و نظر دادی.