در ضمن در فرمولی که اینجا نوشتید d اندازه فاصله بین دو نقطه رو در صفحه مختصات دو بعدی میده و نه تعداد نقاط رو. تعداد نقاط روی یک خط پاره خط نامحدوده و شما میتونید بینهایت مختصات بین دو نقطه از خط به دست بیارید.نقل قول:
Printable View
در ضمن در فرمولی که اینجا نوشتید d اندازه فاصله بین دو نقطه رو در صفحه مختصات دو بعدی میده و نه تعداد نقاط رو. تعداد نقاط روی یک خط پاره خط نامحدوده و شما میتونید بینهایت مختصات بین دو نقطه از خط به دست بیارید.نقل قول:
درود.نقل قول:
دوست عزیز خیلی لطف کردی وقت گذاشتید.
الان تریس کردم دیدم تونستم به جواب برسم .الان میخوام با آرایه پویا برنامشو بنویسم فقط 2 تا مساله گنگه واسم و نیاز دارم بدونم جطوری این اعداد بدست اومده .
ببینید درست میگم :
در واقع چون خط ما نه موازی محوری است، نه از مبدأ مختصات می گذرد از معادله Y=mx+n استفاده میکنیم .
خوب طبق فرمول شیب m = (5-2) / (7 - 2 میشود6.
عدد مجهول ایکس رو هم که ما می دهیم به معادله
با تشکر فراوان و آرزوی سعادت برای شما
خواهش میکنم. شما هم همینطور. مراحل زیر رو دنبال کنید m = (y2 - y1) / (x2 - x1) = (5-2)/(7-2) = 3/5 = 0.6 که شیب خط شماست. برای به دست آوردن فرمول خط هم کافیه نقطه ای دلخواه از خط بعلاوه شیب خط رو داشته باشید تا فرمول کلی رو به دست بیارید. به این ترتیب: (y - 2) = 0.6 (x - 2) یا (y - 5) = 0.6 (x - 7) یا هر نقطه دیگه ای از خط که جواب همگی میشه: y = 0.6x + 0.8 موفق باشید
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
در ضمن دوست عزیز من در پست زیر کدی رو به دوست دیگه ای معرفی کردم که شاید به درد شما هم بخوره.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6039895#post6039895
مرسی اما باز نمیدونم 8. چجوری و از کجا اومدهنقل قول:
مارو گرفتی مسعود خان؟ بابا یه فرمول درپیت و مسخرس دیگه. دو تا جمع و منها بیشتر نداره که
مرحله اول:
(y - 2) = 0.6 (x - 2)
مرحله دوم:
y - 2 = 0.6x - 1.2
مرحله سوم:
y=0.6x -1.2 + 2
مرحله چهارم:
y = 0.6x + 0.8
گاهی مسائل از فرط سادگی مغز آدم رو به بیراهه میبره. در پناه حق باشی
مرسی داداش لطف کردی .نقل قول:
من میتونستم همون اول از فرمول ها استفاده کنم بدون اینکه نسبت به اونها علم داشته باشم اما خواستم یاد بگیرم و بفهمم دارم چه کار میکنم .
پیروز باشید .
انشالله که همیشه موفق باشی دوست گرامی.نقل قول:
بازم سلام .
دوست عزیز یه سوال دیگه دارم مربوط به همین فرمول ها
من فرمول رو اینجوری که کد تبدیل کردم :
[PHP]#include <iostream.h>
#include <conio.h>
#include <math.h>
int main() {
int x0=10,y0=20,x1=30,y1=50,i,x=30;// x noghtee ast ke ma midahim
float m;
m=(float)(abs(y1-y0))/(abs(x1-x0));
cout<< y0+ (x - x0) * m;
getch();
}[/PHP]
این برنامه برای خطوطی که فلش انها به سمت راست است یعنی نسبت به x رشد میکنه جواب میده و نقاط رو درست بر میگردونه اما برای خطوطی که به سمت چپ هست یعنی x انها کم میشه مانند مختصات x0y0=30,2 و x1y1=10,5 جواب نمیده اگر امکان داره راهنمایی کنید
با تشکر.
اطفا کامپایل کنید :
[PHP]#include <iostream.h>
#include <conio.h>
#include <math.h>
int main()
{
int x0,y0,x1,y1,i,temp,n,x,cn=0;
float *xarr,*yarr,m;
cout<<"x0 y0 ra vared konid";
cin>>x0>>y0;
cout<<"x1 y1 ra vared konid";