سلام جناب موسوی ،
من یک مورد اضافه کنم تا شما که کار رندر و ... دارید کمی بازتر بتونید نگاه کنید
ببین دوست من در حال حاضر بیشتر نرم افزار ها دارند به Cuda انودیا رو میارن و این امر به قدری فراگیر شده که روزانه بیش از 3 نرم افزار دارند روی پروژه های خودشون کار میکنند تا بتونند از این امکان استفاده کنند
حالا این Cuda چی هست ، این تکنولوژی مربوط میشه به گرافیک های انویدیا که کاربردش کمک به پردازنده هست در انجام کارهای محاسباتی که میاد و از گرافیک به عنوان تویکر ( Tweaker ) استفاده میکنه تا به عملیات ها سرعت بده
تا اونجایی هم که من میدونم نسخه جدید تری دی مکس ، فتوشاپ و چندین نرم افزار معروف دیگه دارند از این قابلیت استفاده میکنند
من اگر جای شما باشم یک گرافیک GTX460 تهیه میکنم که هم بتونم از دایرکت ایکس 11 ، فیزیک و Cuda استفاده کنم
موفق باشید
سیستم پیشنهادی بنده :
main : Asrock 870 extreme 3
cpu : phenom ii x6 1055T
ram 4 gig =2*2 elixir 1333
VGA : nvidia GTX460
case magnun 2 Green
power GREEN 585-A-EU
HDD : seagate barracuda 7200.12 500gb
پردازنده ای که به شما معرفی کردم دارای 6 هسته است که بسیار مناسب کار رندر می باشد ولی این پردازنده دارای صدای زیادیست که می تونید با خرید فن با پره های بزرگ این صدا را مهار کنید در کل اگر صدای زیاد براتون مهم نیست فن استوک خود فنوم فن خوبیه ، دمای ماکزیمم پردازنده با هر دو فن در حدود 53-4 درجه هستش ولی فن استوک به دلیل کوچک بودن خود فن و پره ها در این حالت باید حدود 6500 دور بزنه ولی فن 1216 به دلیل بزرگی خود فن و پره ها میتونه با حدود 2400 دور در دقیقه پردازنده را روی این دما نگه داره !
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
آهان در ضمن می تونید برای مانیتور هم روی LG W2061 TQ حساب کنید .