نقل قول:
تبلتهایی هم که کیبرد ندارن میشه به راحتی بهش یه کیبرد بلوتوث یا کیبرد usb اضافه کرد... مثل ایسوس ep121 که یه کیبرد بلوتوث همراه خودش هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
تبلتهایی هم که کیبرد ندارن میشه به راحتی بهش یه کیبرد بلوتوث یا کیبرد usb اضافه کرد... مثل ایسوس ep121 که یه کیبرد بلوتوث همراه خودش هم داره
تبلت ViewPad 10 هم آندرویدی هم ویندوزی !
کمپانی ویو سونیک بالاخره تولید تبلت دوال بوت ViewPad 10 خودش را آغاز کرد و هم اکنون شما می توانید آن را تهیه کنید . این تبلت دارای دو سیستم عامل ویندوز هفت نسخه حرفه ای و اندروید 1.6 می باشد . نمایشگر این تبلت 10.1 اینچی است و پردازنده استفاده شده در آن Intel Atom N455 1.66GHz است که با 2 گیگابایت رم پشتیبانی می شود . در دو مدل با حافظه 16 و 32 گیگی عرضه شده است .
نمایشگر led این تبلت دارای رزولیشن 1024×600 و برای ویوو سونیک ویوو پد 10 یک دوربین نیز در نظرگرفته شده است . این دوربین که در جلو قرار دارد 1.3 مگاپیکسلی است . قیمت مدل 16 گیگابایتی که دقیقا VPAD10_AHUS_05 نام دارد 599 دلار است و قیمت مدل 32 گیگابایتی که VPAD10_APUS_05 نام دارد 699 دلار است . هم اکنون مدل 16 گیگابایتی برروی آمازون قرار گرفته است .
کد:http://tabpc.ir
دوستان لطف کنید تبلتها یی که تو بازار ایران پیدا میشود را نام ببرید که کاربردی بشه! همراه با حدود قیمت
سلامنقل قول:
این مدل سیم کارت هم میخوره؟
مدلی تو این مایه که سیم کارت هم بخوره سراغ ندارید؟
سلام .
دوستان منم از قبل از عيد دنبال تبلت هستم.
به نتايج زير رسيدم كه براتون مطرح ميكنم. شايد به درد شما هم بخوره. :
ببينيد تبلت ها در چند مدل عرضه ميشن.
آندروييدي ( بيش از 40 نوع تبلت كه ميتونيد در gsmarena.com همه اونا رو ببينيد) مثل galaxy tab,, ..
ويندوزي ( asus t101 , lenovo , gigabyte )
غيره ( apple , .. )
تبلت هاي گران قيمتي مثل مدلهاي life book فوجيتسو را با گارانتي بهين ؛ميشه در بازار پيدا كرد ولي قيمت بالايي دارن.
من به شخصه دنبال تبلتي هستم كه بتونم با برنامه هاي سبك ويندوزيم (مثل ديكشنري و ارگانايزر و .. ) ؛باهاش كار كنم ؛باهاش كتاب بخونم ؛سبك باشه (زير 1.5 كيلو ) و بشه باهاش وب گردي كرد. ضمن اينكه اولويت براي خود من استفاده از تبلت كيبرد داريه كه بتونم ازش بجاي ايبوك ريدر هم استفاده كنم.
اين مدل تبلتها چند تا بيشتر در بازار ايران نيستن :
lenovo s10-3t با گارانتي سازگار كه تا 20 روز پيش در مغازه هاي پايتخت ميشد پيداش كرد با قيمت حدود 600 تومن . و البته با دو كانفيگ.
asus t101 با گارانتي امرتات كه كمتر از يه هفتست كه در بازار پخش شده و به تعداد بسيار كم و قيمت 700 تومن.
gigabyte مدلهاي t1005 , t1125 m, t1000 و t1028 با كارانتي آواژنگ . مدلهايي كه اولش 11 داره ؛12 اينچي هستن فكر كنم كه آواژنگ هنوز نداده تو بازار ولي t1000 اون هست با قيمت حدود 650 تومن كه با توجه به single , multi touch بودن قيمتش حدود 90 تومن كم ميشه .
اما به شخصه بعد از بررسي هايي كه روي تبلت ها ي convertible ( يعني اونايي كه كيبرد دارن ) كردم ؛ به نتايج زير رسيدم:
در مورد lenovo بايد بگم كه در اكثر review هايي كه در سايتهاي مختلف ميتونيد بريد و ببينيد ؛ تعريفي از لنوو نشده . و از سرعت و مخصوصا صفحه نمايشش ؛خيلي تعريف نميكنن .
در مورد giga و asus تعريف بيشتر شده . مخصوصا كه asus مدتهاست انواع مختلفي از eepc را به بازار عرضه كرده و ميشه گفت تجربه خوبي در مورد نتبوكهاي 10 اينچي داره . ولي در مورد گيگا ؛چيز زيادي در نت پيدا نكردم. خوشحال ميشم اگه كسي از دوستان لينك review جديدي در مورد گيگا به زبان فارسي يا لاتين ؛اينجا بذاره .
اما در مورد تبلت ؛ قبل از اينكه خريدي بكنيد \؛حتما به benchmark سي پي يو سري بزنيد . اونجاست كه ميبينيد پردازنده هايي مثل tegra 2 يا arm 11 يا امثالهم ؛ در رتبه ههاي پايينتري از intel atom قرار دارن . مخصوصا سري جديد اتم كه دوهسته اي هم هست و با 1 مگ كش .
اما نكته اينه كه بعيده تبلتي را ببينيد كه سيستم عاملش ويندوزي باشه و پردازندش tegra يا arm باشه . چرا ؟ چون اين پردازنده ها مخصوص os هاي سبك و كم حجمي مثل اندروييد هستن . اندروييد درسته كه نرم افزارهاي بسياري براش نوشته شده اما مطمين باشيد هنوز هم مثلا نرم افزار اديتور وردش به پاي ورد و اكسل ميكروسافت نميرسه و به همون نسبت هم نرم افزارهاي اندروييدي ؛خيلي سبك تر از معادلهاي ويندوزيشون هستن ولي كاراييه اونا هم كمتره ( البته اين نظر منه ) . بنابراين در تبلتهاي ويندوزي كه ميگيريد حتما دقت كنيد پردازندش قديمي نباشه ( مثل يك مدل از archos كه پردازنده قديمي گذاشته بود روش و ويندوزي هم بود ! ) . چون ويندوز 7 خودش كه سنگينه ؛اگه پردازنده هم ضعيف باشه ؛ به سختي ميشه باهاش كار كرد ( درست مثل تبلت slate از مارك msi با مدل windpad فكر كنم كه من وقتي با اين تبلت كار كردم كند بود , كلا به يه بازو بسته كردن my computer ؛رضايت دادم - در پايتخت اين مدل از تبلت در دسترس بود و در طبقه اول ميشد تستش كرد ) .
ختم كلام اينكه به نظرم تبلتهاي گيگا و t101 از asus كه هر دو در بازار هستن و قيمت هر دو هم حدود 700 تومنه ميتونه انتخاب مناسب تري باشه به شرطي كه يكي دوتا review بيشتر هم بشه ازش توي نت پيدا كرد تا بتونيم در مورد اينا تصميم بگيريم. و يا اينكه يكي از دوستاني كه از اينا گرفته ؛ لطف كنه و به review اينجا در موردش بنويسه.
به نظرم ؛تبلتهاي اندروييدي ؛ نميتونه جايگزين مناسبي براي لبتاپ يا pc باشه ؛ چرا كه نرم افزارهاي اندروييدي ؛جايگزين مناسبي براي معادل ويندوزيشون ؛نيستن و قابليتهاي كمتري نسبت به نمونه هاي ويندوزيشون دارن. براي همين ناگزيريم كه بريم سراغ تبلتهاي ويندوزي. اما اگر تبلت را صرفا براي وبگردي يا كتاب خواندن ميخوايد استفاده كنيد ؛ اندروييدي ها ؛ بهترين انتخاب هستن. زيرا وبگردي وكتابخواندن ؛با پردازنده اي ضعيف تر arm و tegra هم به راحتي قابل انجامه.
اما يه نكته مهم :
برخي ميخوان از تبلت مثل يك لپتاپ با كارايي زياد استفاده كنن كه در اين صورت مدلهاي Life book فوجيتسو هم با پدر و مادر تر هستن و هم قديمي تر و بهتر .
اما برخي مثل من عمر باطري اينها و كوچكي و داغ نكردنشون و قيمت مناسبشون خيلي مهمه كه در اين صورت بايد بريم سراغ تبلتهاي ارزان قيمت مثل مدلهاي بالا .
در هر صورت اكيدا پيشنهاد ميكنم كه قبل ازهر كاري ليست benchmark پردازنده ها را ببينيد و بعد تصميم بگيريد . سعي ميكنم لينكشو پيدا كنم و براتون بذارم.
لطفااگر نظري در مورد صحبتهاي من داريد ؛ بفرماييد چون خود منم ميخوام زودتر نتيجه گيري كنم و تبلت مورد نظرمو با راهنماييه دوستان ؛بخرم.
براي ديدن مدل تبلت هاي گيگا ؛به سايت آواژنگ بريد .
Cpu benchmark
تبلت هاي موجود در دنيا :
تبلت هاي slate ( اونهايي كه كيبرد ندارن ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =
آواژنگ :تبلت هاي گيگابايت
متشكرم.کد:http://trading.avajang.com/fa/products/end_users/gigabyte/notebook/index.asp#tablet
پردازنده های arm و تگرا بر اساس معماری ARM هستن و پردازنده های اتم معماری x86 دارن ... ویندوز فقط با معماری x86 کار میکنه .. ویندوز 8 گفته شده رو پردازنده های ARM هم کار میکنه ...نقل قول:
اما نكته اينه كه بعيده تبلتي را ببينيد كه سيستم عاملش ويندوزي باشه و پردازندش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا arm باشه . چرا ؟ چون اين پردازنده ها مخصوص os هاي سبك و كم حجمي مثل اندروييد هستن .
نظرتون در مورد EP121 چیه؟
چطوره؟تاچش خازنی هست دیگه!؟
قیمتش چنده؟
گزینه خوبیه ... تاچ خازنی و مالتی تاچ ... ریویو اش تو نوتبوک چک هستنقل قول:
قیمت خارج حدود 1000 دلاره .. اینجا موجود نیست فکر کنم
تبلتهایی که تو بازار هست (زیر 800 تومنیا) بالاترین پردازنده شون atom 550 هست که به نظر من اصلاً نمی ارزه... نت بوک های 500-600 تومنی پردازنده amd neo و گرافیک رادئون 4250 دارن که از اتم های دو هسته ای قویترن ..... 200-300 تومان واسه تاچ می ارزه؟
من هم مدتیه که میخوام یه تبلت بگیرم و از اونجایی که در خونه و محل کار سیستمهای دسکتاپ مناسبی دارم ، نمیخوام زیاد هم براش هزینه کنم و موارد استفادم خیلی نز دیک به جنابpayam_2k2 هست:میخوام تقریباً همیشه همراهم باشه و بیشتر برای استفاده تو سفر میخوامشنقل قول:
الآن نظرم بیشتر روی تبلتهای گیگابایت هست(T1000P , T1005M) که قیمت و مشخصات مناسبی برام دارند.
من هم ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی در مورد این تبلت ها بده و مایبی که دارند رو بده.
مثلاً تو مشخصات این تبلتها نوشته که HD هستند، آیا واقعاً کیفیت نمایش HD رو دارند؟
- - -
در مورد تاچ خازنی و ... هم توضیح بدید ممنون میشم