ارزونترینشه تو این مارک ها
Printable View
ارزونترینشه تو این مارک ها
دوست عزیزم به نظرم بهترین انتخاب شما این مدل باشه MSI P67A-C45
Ram رو تا 2133(oc) ساپورت میکنه . و اینکه بیخیال SLI کردن شو . چون واقعا ارزش نداره با یه کارت 9600 بخوای SLI کنی و باید پاور رو عوض کنی . مادربرد های ارزون قیمت اسلات دوم PCIe2 معمولا روی 4 یا 8x کار میکنه که ارزش SLI رو پایین میاره . اگه کارایی بهتر توی گرافیک میخوای به نظرم به جای پولی رو که میخوای بابت یه گرافیک معمولی و و یه مین برد گرون بدی بیا یه لطف در حق خودت بکن و یه کارت گرافیک درست و حسابی بخر که دردسر کمتری داشته باشی
این مین برد USB3 و Sata 6Gb/s هم داره که نیاز چندانی به گفتن نداره و چیپ ست هم P67 هست اما B3 نیست قیمتش هم حدود 200 تومنه
اگه یه مین برد B3 میخوای Asus P8H67-M PRO میتونه انتخاب خوبی باشه نسبت به قیمت مورد نظرت ( قیمت حدود 185 تومن )
2 تا PCIe2 داره اما دومی روی 4x و برای AMD CFx هست که در کل ارزش CF کردن نداره اما خود مین برد مشخصات نسبتا خوبی داره . رم تا باس 1333 ساپورت میکنه و USB3 هم داره . در کل مخ من تا اینجا کشید که بتونم کمک کنم امیدوارم به درد بخوره
مادربردی رو که شما معرفی کردید سندی بریج رو ساپورت نمیکنه این ماله 1156 (i7 8XX) هستنقل قول:
asusu p8p67 pro قابلیت sli و crassfire رو هم داره
240 قیمتشه فکر کنم
متاسفانه در حالت dual mode هر دو اسلات 8x میشن که ارزش 2 کارت رو به شدت پایین میاره و همینطور که گفتم با اوضاعی که الان هست و DX11 هم عرضه شده عاقلانه نیست که 2 کارت از سری 9 یا کلا 2 کارت DX10 رو بخوای SLI کنی .نقل قول:
البته این نظر شخصی من هست . چون به نظرم ارزش نداره بخوای اون همه توان پاور رو مصرف کنی و قدرت نسبتا پایینی بگیری و اینکه قدرت کارت ها هم تقریبا به نصف کاهش پیدا کنه .
عزیز Dual Mode 8X هیچ مشکلی نداره! برای کارت های مثل 570 و 6950 نهایتا 5درصد کاهش پرفرمنس نسبت به 16X داره...نقل قول:
متاسفانه در حالت dual mode هر دو اسلات 8x میشن که ارزش 2 کارت رو به شدت پایین میاره و همینطور که گفتم با اوضاعی که الان هست و DX11 هم عرضه شده عاقلانه نیست که 2 کارت از سری 9 یا کلا 2 کارت DX10 رو بخوای SLI کنی .
البته این نظر شخصی من هست . چون به نظرم ارزش نداره بخوای اون همه توان پاور رو مصرف کنی و قدرت نسبتا پایینی بگیری و اینکه قدرت کارت ها هم تقریبا به نصف کاهش پیدا کنه .
تایید میشه! زیاد مهم نیست!نقل قول:
من انگار روی این مورد اشتباه کردم . توی dual 8x حدودا بین 3 تا 10 فریم کمتر از dual16x هست
. ولی روی اون یکی حرفم پایبند هستم هنوز . کارت های سری DX11 به نظر من ارزش زیادی واسه SLI ندارن . به فکر DX11 باش .
اینم یه تست روی 2 گرافیک GTX580 در حالت SLI که هر دو مد dual8x و dual16x تست شدن و نتیجه خیلی جالبه و من اشتباه میکردم :D
کد:http://www.linustechtips.com/ltt-videos/sli-using-dual-pcie-16x-vs-8x-how-much-bandwidth-is-needed-linus-tech-tips