دوست عزیز شما اصلا آیپد نخر......فقط هانی کومب:40:
Printable View
دوست عزیز شما اصلا آیپد نخر......فقط هانی کومب:40:
می تونم دلیل نخریدن ipad رو بدونم ؟!
داداش چون برات یو اس بی مهمه و با ادوبی ریدرم کار داری باید قید ایپد رو بزنی چون نه یو اس بی داره نه فلشو ساپرت میکنه ولی من دارم از ریدر بوک استفاده میکنم ولی هیچی ادوبی نمیشه فعلا رقیبش تو بازار xoom هستش با سیستم عامل اندروید
که این سیستم عامل برنامه هاش مثل مک زیاد نیست ولی خوب در حال تولیده
دلیلش اینه که ایشون خیلی دوست داره تبلتی که میخره به پی سی نزدیک باشه =هانی کومب....
تو بین هانی کومبی ها هم حتما گلکسی تب رو من می پسندم....گلکسی تب 8.9 اینچ که قراره آخر این ماه تو هند بیاد که 1 ماه دیگش هم ایرانه....با قیمت خوب نه مثل ایپد 2 مفت گرون...
آیپد 2 اونور آب هم مفت گرونه .....تو اروپا هم قیمتاش به پولی که برای دستگاه تبلت باید بدی نمیخوره...
نمیخواستم کشش بدم ولی اینو بدون اگر آیپد بخری بدون آیتونز که روی یه پی سی باید نصب باشه حتی یه عکس و آهنگ نمیتونی از آیپد پاک کنی...
آیپد اصلا Mass Storage نمیشه....یعنی همه چی باید از آیتونز رد شه.....ضمنا اگرم با نرم افزار جانبی یه فایلی رو بریزی روی آیپد ...وقتی رو آیپد با یه برنامه اونو باز می کنی ....آیپد اون فایل رو import می کنه تو برنامه !!!!یعنی حجمی که روی آیپدت میگیره میشه 2 برار حجم اون فایل....
آیپد اصلا یه فایل رو از مموری نمیتونه بخونه....یعنی یه فایلی رو مموری باشه وبا برنامه بخونتش....فایل حتما باید import شه توی آیپد ...توی اون app ای که میخوای ببینیش....
فیلم full HD رو هیچ جوره پخش نمیکنه مگر با فرمت mp4....یعنی هر فرمت دیگه ای باشه پخش میکنه ولی با لگ واختلاف صوت وتصویر...
من وشمایی که به محیظ پی سی با ویندروز عادت کردیم اصلا نمیتونیم با آیپد کنار بیاییم....آیتونز خیلی اذیت می کنه....
آیپد الان هیچی نداره جز...=یه دنیا برنامه وبازی.....که برنامه هاش احتمالا به زودی رو تبلت های دیگم مشابهش میاد....ولی بازیاش نه....
ولی اخه تبلت مگه برای بازیه...
مولتی تسکینگ آیپد واقعی نیست.....درمورد هانی کومب تحقیق کن ببین چه سیستم عامل توپیه:40:
از عجایبه روزگاره......تو آیپد نمیشه فایل به ایمبل اتچ کرد.....مثلا تبلته.....دیوونه شدم به خدا...:13:
مثل اینکه دل پری از apple ipad داشتی !!
------
دوست من بحث apple Macintosh با IBM pc جدا هست و این دو گروه از قبل هم با هم جنگ و جدال داشتند !!
من قبول دارم که PC / windows برنده هست چون از همون ابتدا با قیمت کم + محیط کاربری ساده و ... وارد کار شد !!
الان هم باز همین بحث سر گرفته فقط با اضافه شدن android !!
در نهایت نمیشه یه برند و محصولش رو زیر سوال برد چه بساء که برند برای خودش غولی هم باشه ( apple - SONY - ms و... )