به غیر از سیستم عامل نسبتا ضعیف و البته دوربین ضعیفش نسبت به سایر 5 مگایی های برندهای دیگر مشکل دیگه ای نداره !!!نقل قول:
حالا احتمال زیاد قرار x6 بگیرم در کل گوشی خوبی هست ؟؟
Printable View
به غیر از سیستم عامل نسبتا ضعیف و البته دوربین ضعیفش نسبت به سایر 5 مگایی های برندهای دیگر مشکل دیگه ای نداره !!!نقل قول:
حالا احتمال زیاد قرار x6 بگیرم در کل گوشی خوبی هست ؟؟
از نظر من x6 توي اين قيمت و كارايي عالي هستشنقل قول:
من هم قصد خريد x6 هشت گيگ بدون گارانتي رو دارم.
خيلي در رابطه با گوشي هاي اين رنج قيمت تحقيق كردم .مثل ويواز ... c5-03 ...5800...5530 ... ويو
و بسياري گوشي ديگه . ولي بلاخره به x6 رسيدم.
يعني براي كسي كه بيشتر موزيك و بعضي وقت ها عكس و گاهي اوقات بازي وبرنامه ميخواد مشكل ايجاد ميكنه سيستم عامل ضعيف اش؟؟نقل قول:
به غیر از سیستم عامل نسبتا ضعیف و البته دوربین ضعیفش نسبت به سایر 5 مگایی های برندهای دیگر مشکل دیگه ای نداره !!!
سلام دوستان یه سوال فوری داشتم :46::46::46::46::46:
در مورد پخش موسیقی و صدا آیا شرکت سامسونگ گوشی هایی دارد که در حد سری واکمن سونی اریکسون یا سری اکسپرس موزیک نوکیا باشد ؟
اگه پاسخ مثبت است بهترین مدل را که حدود 200 تومان قیمت دارد پیشنهاد بدید :46::46:
اگر هم پاسخ منفی است از بین دو برند سونی اریکسون و نوکیا بهترین و با کیفیت ترین مدل را در پخش موسیقی پیشنهاد بدید :46::46:
با تشکر
:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:31: بچه ها آخر X8 سوني رو خريدم 207 تومن يه رم دو گيگ هم روش بود بهش ميخوره گوشي پدر مادر داري باشه:31:
فقط هندزفري زياد جالبي نداره اصلا خوشم نيومد:13:
قیمتش که خوبه.ولی قیافش یکم اذیت میکنه!:11:نقل قول:
مبارک باشه.
من هم اول از قيافش خوشم نميومدنقل قول:
قیمتش که خوبه.ولی قیافش یکم اذیت میکنه!
مبارک باشه.:11:
ولي مشكيشو خريدم بعد آدم تو دستش ميگيره احساس نميكنه زشت يا قيافه اش بده:46: