-
آفرین.. خوبه.. فقط نورپردازیش خیلی مهمه، روش خیلی کار کن.. من جات بودم اصلا دوست نداشتم این صحنه زیاد روشن باشه.. افکت Volume به نورات بده و فضا رو مالیخولیائی کن..
اون کابل های رو دیوار رو یه کم آویزون کن (بهشون شکم بده) و یه چند تا آبجکت حجیم و اوراقی بنداز تو راهرو.. بازی مافیا 1 یادمه یه مرحله داشت می رفتی داخل یه زندان متروکه.. یادش بخیر، یادم انداختی..
-
سلام . مرسی از اینکه توجه میکنید . الان عجله دارم نمیتونم دقیق توضیح بدم .
امروز بیشتر روی اضافه کردن جزییات کار کردم . میخوام تا میتونم جزییات بهش اضافه کنم . برای همین باید بیشتر روی تکسچرای دیوار
لایه اضافه کنم .
در مورد سایه هم ، سایه داره ولیچون از بالای دیوار داره نور وارد میشه خیلی کمرنگ شده . سعی کردم سایشو بیشتر کنم ولی نشد(البته زیاد باهاش ور نرفتم) همه نورارو به غیر از نورای بالای پنجره بدون cast shadow هستن ولی بازم سایه درست نشد . اگر نشد آخر کار تو post product براش میزارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
خوب شده به نظر من یکم ترسناکش کن تاریک بشه با یک هاله نور قرمز بهتره ...
-
خوب دوستای گلم .
من باز اومدم متاسفانه یه مقدار کار ریخته سرم ، اینه که نتونستم زیاد کار کنم تو این مرحله فقط یه مقدار روی نور پردازی کار کردم و کنتراست نورهارو کمو زیاد کردم تا به نتیجه مطلوبتری برسم .
کار دیگه ای که کردم سعی کردم سایه هارو یه مقدار قویتر کنم تا به قول دوستمون از غیر طبیعی بودن خارج بشه .
و کار بعدی اصلاح کردن شیشه نزدیک سقف بود ، یکی از دوستامون گفت شیشه بشکنه و بریزه روی زمین که ایده خوبی بود .
و یه مقدار volum light ایجاد کردم .
یه مقدار برای تفنن هم پست پروداکشن کردم رندر آخرمو . تا دستم بیاد کار نهایی تو چه مایه هایی باید بشه .
شد این:
حالا دیگه نور پردازی کامل شده . میخوام جزییات بیشتری بدم مثل همون بیلو کلنگ که فرشید جان گفت و یه چنتا ترک روی دیوار و زمین و یه سری نوشته روی دیوار .
.البته قبلش باید یه مقدار روی تکسچرا کار کنم اگه شد . یه سری جزییات که تکسچر ندارن رو تکسچر کنم .
موفق باشید
-
آفرین نتیجه ی کارت خیلی خوب شده
یکمی جعبه و این چیزا جاشون خالیه توی محیط
موفق باشی ;)
-
سلام من باز اومدم
یه مقدار کار سرم ریخته که خیلی مثبت نیست ولی خوب وقتمو گرفته برای همین نمیرسم زیاد رو کارم تمرکز کنم .
چنتا آبجکت مدل کردم . و یه درخت خشک بیرون گذاشتم تاجلوه بهتری به کار بده .
فکر نکنم دیگه بتونم دیتیل بهش اضافه کنم . همینو تکسچر میدم اگه و تموم میکنم اگه بازم رمقی بود ادامه میدم .
فکر کنم دیتیلش در حد قابل قبول باشه و با ه مقدار تکسچر دادن و بهبود نورپردازی کامل بشه .
اینم مرحله آخر: