نقل قول:
خيلي ممنون از لطف و سطح شعور شما :thumbsdow
در ضمن عزيزم من دو سال تو اين سايت پست ميزنم:22:
Printable View
نقل قول:
خيلي ممنون از لطف و سطح شعور شما :thumbsdow
در ضمن عزيزم من دو سال تو اين سايت پست ميزنم:22:
خواهش میکنم! چه سابقه ایی دارید در اسپم:19:نقل قول:
در پاره اي از مواقع و براي بعضي از افراد اسپم خيلي مفيد حتي واجب تر از نان شب است.نقل قول:
اگر باز هم خواستين كافيه فقط دوباره پست التماسي بزنيد. من حتما به التماس شما جواب ميدهم.
موفق و مويد باشيد. :thumbsup:
مبدلها در دوربينهايي مثل G10 ضريب تله يا وايد لنز رو تغيير ميدن . مثلا اگه شما از يك مبدل تله با ضريب 1.4 استفاده كني اونوقت زوم دوربين شما از 5x به 7x تغيير پيدا مي كنه . يا اگه از مبدل وايد با ضريب 0.8 استفاده كني در اون صورت وايد 28mm لنز به يك وايد 22mm تبديل ميشه . براي اينكه بتوني از يك مبدل استفاده كني احتياج به يه آداپتور هم داري . آداپتور وسيله ايه كه با اون ميشه مبدل رو روي لنز سوار كرد . اين مبدلها هم مشكلات خودشونو دارن و كمتر پيش مياد كسي بخواد براش هزينه كنه .
مرسی از توضیحات! :31: خیلی نا امید شدم کلی کیف کردم این عکسو دیدم! حالا به نظر شما هزینه اش چقدر میشه؟نقل قول:
( حدودی )
ارزش داره یا نه ؟؟!؟؟:27:
مبدل لنز تله با ضريب 1.4x براي Canon G10 كه زوم اونو تا 7x بالا ميبره . قيمت 103 دلار . البته ممكنه تو بازار ايران اگه پيدا بشه قيمتش بالاتر باشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آداپتور براي همين مبدل لنز به قيمت 30 دلار :
نتيجه كار هم يه معجون در مياد اين ريختي البته هنوز مبدل لنز روي آداپتور بسته نشده :
نهايتا با بستن مبدل لنز اين شكلي ميشه . با اين هيبت و ريخت و قيافه يه دوربين SLR رو قورت ميده .
به نظر شما براي بالا بردن زوم دوربين به اندازه فقط 2x آيا ارزش داره اين همه هزينه كنيد ؟
ديدن اين لينك هم خالي از لطف نيست .
کد:http://www.potd.com.au/forum/viewtopic.php?f=28&t=4052
سلام . ممنون از توضیحات کاملتون! :40: