مطمین بتشید گیر اینها از اینترنت این نیست که جوو ن زیر 18 سال نره اینترنت یا نره سایتهای غیر اخلاقی گیر اینها همون گیریه که به ماهواره دارن فقطو فقط اگاهی مردم رو پایین اوردن
مطمین بتشید گیر اینها از اینترنت این نیست که جوو ن زیر 18 سال نره اینترنت یا نره سایتهای غیر اخلاقی گیر اینها همون گیریه که به ماهواره دارن فقطو فقط اگاهی مردم رو پایین اوردن
یعنی چی؟؟ سایت ایتنا چه جوابی به این خیر دروغ داده(منظورم اینه که همینجور اومده گفته دروغ گفتیم رفت پی کارش؟!؟!؟!) جریمه ای چیزی نمیشن؟؟؟:31:
نقییییییییییییی ناهار ناخورنمهههههههههه
دوستان این که خبر دروغ بود خب بود اما شما ایا بعد 7 سال هنوز دروغ های این ها.هنوز فرق بین راست و دروغ رو نمیفهمید اقا یک چیزی رو من میگم و بهش ایمان دارم همین اینترنت ملی به یک نحوی مایع از بین رفتن اینترنت میشه حالا نگاه در و زود داره سوخ و سوز نداره من مگم بل اخره 1 چیزی از این در میارن حالا نگاه
دوستان میگم مسئولین قصد اینکار رو نداشتن ولی با راه افتادن این شایعه بعد نیست بگن "چه فکر خوبی! چرا به ذهن خودمون نرسیده بود؟!" و عملیش کنن! :دی
همین دیگه از قدیم گفتن از ماست که بر ماست:31:نقل قول:
آخه اين چه دروغ 13 مسخره اي بود ! كه چي بشه اين حرف مزخرف رو انداختن زير دست و پا !
من تعجب مي كنم ،جديدا خيلي زياد شده بستن پورت هاي سايت هاي خارجي و شبكه ملي وصل بودن . شايد واقعا ..... بشه
منم عقیده دارم گرچه دروغ بود کذب بود و ... خیلی چیزای دیگه بود ولی اگه یکم دقت کنیم ما الانشم چیزی به اسم اینترنت نداریم. گرونترین و کندترین و محدودترین ارتباط رو اسمشو گذاشتیم اینترنت و البته از سر ناچاری و کمی دلخوشی میایم یه ساعاتی رو سر میکنیم توش. ولی وقتی میبینیم معروفترین سایتهای شبکه های اجتماعی ، معروفترین سایتهای اشتراک گذاری فایل و حتی معروفترین سایتهای خبری همه و همه فیلتره خب اینم غیر مستقیم اسمش میشه اینترنت ملی. فقط روی این بچه هنوز اسم نذاشتن که صداش کنن.:31:
من قبل از این حرف ها در مورد اینترنت ملی خیلی تو نت تحقیق کردم در واقع خوب نباشه بد هم نیست که مزایا و معایب خودش را داره ..
اصلا تو کشورهایی مثل کره جنوبی و ژاپن و..که بالاترین سرعت اینترنت دنیا را دارند یک کاری مثل هم این قضیه را انجام دادند.یعنی این کشور ها برای استفاده از شبکه ها و سایت های داخلی خودشون پهنای باند تولید می کنند و برای موارد دیگه از پهنای باند خارجی استفاده می کنند که این کار به چند دلیل باعث افزایش سرعت می شه1-به دلیل استفاده از شبکه داخلی پینک کمتر شده و خود باعث افزایش سرعت در استفاده از سایت های داخلی می شه 2-به دلیل تولید پهنای باند داخلی که برای استفاده از سایت های داخلیه باعث استفاده کمتر از پهنای باند خارجی شده (شرینگ کمتر) که در نتیجه پهنای باند خارجی افت کمتری پیدا می کنه .
البته این کشور ها زیر ساخت هایشون را هم تقویت کردند .. حال کاری هم که تو ایران به اسم اینترنت ملی داره صورت می گیره
هم تقریبا به همین صورته .. حالا چون پسوند ملی روشه بعضی ها فکر می کنند اینترنت کشور فقط داخلی می شه و بعضی ها هم خب از آب گل آلود ماهی می گیرند..اگر دقت کنید یواش یواش همه چیز تو ایران داره ملی و خودکفا می شه .. که به نظر من خیلی خوبه..
اصلا هر کاری تو ایران بخواهد در سطح جهانی بشه یک سری چو می اندازند و.. نمونه اش همین قضیه هدفمند کردن.. که خیلی از کشورهای پیشرفته این کار انجام دادند و حالا که تو ایران این کار شد چه حرف هایی که نزدند..
حالا تو بحث اینترنت ملی شما فکر کن برای استفاده از خیلی از سایت فارسی و داخلی باید از پهنای باند خارجی استفاده کنی که هم گران در میاد (بدلیل اینکه گران وارد می شه ) و هم چون تعداد زیادی مشترک داره با پینگ بالا سرعت هم پایین میاد و ثانیا اگر ورودی پهنا باند کشور به هر دلیلی قطع بشه کل اینترنت کشور قطع مشه حتی شبکه های داخلی!
و در آخر اگر این کار با زیر ساخت های مناسب انجام گیره خیلی هم خوب می شه..