خداييييييييييش راست مي كهنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
Printable View
خداييييييييييش راست مي كهنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
من خودم مادربرد ايسوس دارم يكي از دوستان نزديكم هم دارد من و دوستم كه هيچ خيري از اين مادربرد نديدم خلاصه مطلب اول اين كه مادربرد هاي ايسوس چيني مفت نميرزه يا (اين يا رو هم داشته باش ) يا كساني كه سيستم جمع ميكنند تخصص كافي دراين زمينه را ندارند من بالاي ده بار سيستم رو بردم شركتي كه ازش خريدم خودش آخر نفميد چه مشكلي داره هر روز يه جوري بازي در آورد در ضمن گارانتيشم الماسه
خداییش حرف حساب جواب ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
شرکت الماس تخصص بسیار زیادی داره همین چند ماه پیش بود به دلیل مشکلاتی که واسه پاورم پیش اومد چیپ مادربورد خراب شد بردم گارانتی یک نو شو گرفتم اوردم!!!نقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
مادربورد های Asus هم چه چینی و چه آمریکایی و چه آدیس آباباییش هیچ مشکلی ندارن و تحت استاندارد Asus هستند
دوستان بايد بگم كه من حدود 5 ساله كه فقط ASUS كار مي كنم ، تا حالا چندين مدلش رو هم داشتم و كوچكترين مشكلي باهاشون نداشتم . سري P5 الان توي بازار ايران مدل هاي زيادي داره كه مادربوردهاي خيلي خوبي هم هستن . اگر كسي مي تونه تا 120000تومان بالاي مادربورد نيمه حرفه اي بده به نظر من P5LD2 بگيره ،، هر چي از خوبيش بگي كم گفتي من تازه خزيدم و نصب كردم . تاپيك بعدي سعي مي كنم مشخصات كليش رو بگم ...
فقط ASUS :biggrin: فقط ASUS
دوستان سلام من با وامپیر کاملاً موافقم،چون در کشور های دیگه کارگر به ارزونی چین نیست برای همین شما هرجنسی(از کفش ورزشی گرفته تا مادر بورد ایسوز)ببینید روش نوشته Made in China اما همگی تحت لیسانس شرکت سازنده هستند.چینی بودن علت بدی مادربوردهای ایسوز نیست.من خودم دو سال هست که از ایسوز استفاده می کنم و الان هم که می خوام ارتقا بدم ایسوز می خرم چون مطمئنم که جنس های ایسوز یکی از بهترین ها هستند.
اول سلام
ديم بابا پرفشانل هاي من
من تا حالا خيلي هارو كامپيوتر دار كردم
و فقط ايسور
همين و همين
يا علي My ID: mah_you69
My Site: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسوز مزخرفه . مفتش گرونه . من که خیری از این ایسوز ندیدم . باید بزاری در کوزه آبش را بخوری . مادربرد من گارانتی msi داشت . که هیچ کاری برای من نکرد .
تا شما الان متوجه بشی که یک چیزی داری میخری به گارانتیش توجه کنی!!
البته خود شرکت ایسوز مادربوردهاش 3 سال گارانتی تعویض و مادام العمر تعمیر دارن
منم 4 سال مادربورد ایسوس دارم .خدارا شکر تا حالا آخ نگفته و خیلی هم خوب کار میکنه