20 تا 25 بزار رو پولت Linksys 120n بگیر.......
Printable View
ممنون دوست عزیزنقل قول:
تا این حد نیاز ندارم. تازه همین رو که میخوام بگیرم، قراره روش رمز و اینا بذارم!!!
برای شما همون smc بهتره باستاندارد n هم برای مصرف خونه اصلا لازم نیست و استاندارد g کافیهنقل قول:
دوستان من یه مومدم adsl احتیاج دارم که بشه بدون روشن بودن دسکتاپم از اینترنتش واسه لپ تاپ و موبایلم استفاده کنم. بردش هم در حد یه خونه 110 متری تو در تو
من تو بحث مودم زیاد وارد نیستم.پس ایا اصلا همچین چیزی وجود داره و اگه وجود داره قیمت ارزونترینش + برند ومدلش رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم
بهترین گزینه برای شما TP-LINK 8901G هست با قیمت حدود 40000 توماننقل قول:
سلام من خودم 4 ماهی میشه که D-LINK مدل DSL-2640u رو گرفتم وایرلسم داره.قیمتش حدوداً 50 تومنه.من که ازش راضیم.وایرلسش که تو خونه خوب جواب میده.پیش فرضشم اینه که همزمان می شه 16 تا سیستم رو همزمان از طریق وایرلسش به ADSL وصل کرد که می شه این رقم رو کم و زیادم کرد.تنها ایرادش به نظر من اینه که یه کم زیاد گرم می کنه که اینم مشکلی تا حالا ایجاد نکرده.
dlink الان برند معتبری در مودم adsl نیست و کیفیت سابق رو نداره الان کیفیت tplink و smc و linksysy و .... بهترهنقل قول:
سلام میشه لطف کنید و استانداردهای مودم و سرعت هر کدوم رو بگید. مثلا استاندارد n سرعتش چنده و بقیه استانداردها چی هست و سرعتش چنده
با تشکر