من منظورم شما نیستید به دوستانی که به شما توضیح میدن هستش دوست عزیز:10:نقل قول:
منظورم این بود اگه بهش گنگ توضیح بدید نمی فهمه باید واضح و آسون توضیح بدید تا انجامش بده
Printable View
من منظورم شما نیستید به دوستانی که به شما توضیح میدن هستش دوست عزیز:10:نقل قول:
منظورم این بود اگه بهش گنگ توضیح بدید نمی فهمه باید واضح و آسون توضیح بدید تا انجامش بده
نقل قول:
دکترجون نوع کارت گرافیک و مادر برد و سایر قطعات سیستمت رو بده تا دوستان بهتر بتونن جواب بدن:31:
سلامنقل قول:
دوست خوبم resident خيلي خوب و كامل براتون شرح دادن ، در كيس باز بود گفتم يه عكس براتون بزارم .
شماره 1 : بعد از قرار دادن كارت بايد ضامن بسته بشه .
شماره 2 : پيچ رو ميبنديد .
نحوه قرار دادن هم از بالا بسمت اسلات ميريد ، طوري كه قسمت فلزي كارت ( سمت راست ) از بالا وارد شيار بشه . بقيه كارها رو ميتونيد با كمي ابتكار انجام بدين .
اين عكس يك تصوير ساده از يك كارت معمولي هست ، در كل همينطوري نصب ميشه .
درضمن بايد از قسمت بايوس مادربوردتون ، آنبورد گرافيك مادربورد رو غير فعال كنيد .
نرم افزار مربوط به كارت گرافيك ( درايور ) هم بعد از بالا اومدن ويندوز يادتون نره .
نوع مادر بورد ، نوع اسلات و... رو براي خريد كارت گرافيك بايد بدونيد ، AGP يا PCI يا PCI Expres و ...
موفق باشيد
دکی جون منظور دوستمون رو اشتباه متوجه شدین چون اهانت و بی ادبی به سایرین خلاف قوانین انجمن هست و با فرد مذکور برخورد میشه.نقل قول:
دوستمون البته باید اینطور مینوشتن:
کد:دوستان ، به این دوستمون ، گنگ توضیح بدید نمی فهمه ، الان کارت گرافیکه آنبرد درحال کاره اون رو آناستال کنید و کارت گرافیرو بزنید به مادر برد