-
گوشي ال جي مدلGX300
سلام به همه ي دوستان
من هم همين مدل گوشي رو دارم.
فكر كنم تنها حسنش اينه كه دو سيم كارته است.
مشكل صداي دوربين و قفل شدنش رو كه دوستان گرامي شرح دادند.
و اما هنگام خريد ، اكثر گوشي ها يك CD بنام PC SUIT به همراه دارند كه امكان اتصال به اينترنت رو از طريق گوشي و مانيتور كامپيوتر فراهم مي كنه.
اما مدل GX300 فاقد اين سي دي است و شما بايد اين برنامه ي با حجم نسبتاً بالا رو خودتون دانلود كنيد.( اينم يه عيب ديگش).
شما اگه كد گوشي بخوايد كافيه توي گوگل نوع گوشيتون رو سرچ كنيد تا به انواع كد مورد نياز دسترسي پيدا كنيد. اما من كه تا بحال نتونستم طلسم پيداكردن كد براي اين مدل گوشي رو بشكنم.( اين هم شايد يه عيب ديگه البته از نظر من ).
عيب ديگر اين گوشي اينه كه هر وقت بدلايلي سيم كارتش رو در بياري و مجدداً سرجاش قرار بدي ، پيام درخواست بروز رساني اون هم به مقدار خيلي زياد برات ارسال ميشه و همچنين درخواست كپي مخاطبين به ليست (كه اين مورد آخري بقول معروف : قوز بالا قوزه ).
اخيراً با هزار دردسر يه كد LG.GX300 داخل يك سايت خارجي پيدا كردم ولي چون زبانش انگليسيه و من هم زبانم زياد تعريفي نيست نتونستم از اون استفاده كنم . اين كد يه منو رو براي شما باز مي كنه كه حاوي تنظيمات متعدديه. انشا اله دفعه ي بعد اين كد رو براتون ميذارم.
فقط به دوستان عزيز عرض كنم : در صورت استفاده از اين كد ، هر اتفاقي برا گوشيتون افتاد از چشم من نبينيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]