1-این مولتی تاچ هم توضیح بدید ممنون میشم...
2-من از صحبت هاتون فهمیدم که گلاکسی اس خیلی سخت افزار قوی داره.این سخت افزار توی بازی به درد میخوره درسته>؟ حالا کیفیت بازی هاش چطوره؟عکسی چیزی هست؟
Printable View
2-من از صحبت هاتون فهمیدم که گلاکسی اس خیلی سخت افزار قوی داره.این سخت افزار توی بازی به درد میخوره درسته>؟ حالا کیفیت بازی هاش چطوره؟عکسی چیزی هست؟
GalaxyS اگه بهترین نباشه یکی از بهترین آندروید ها توی این رنج قیمت برای بازی هست.فقط از نظر گرافیکی قدرتش حدودا 2 برابر بیشتر از X10 یا دیزایر هست.در ضمن GalaxyS یک سر و گردن بالاتر از X10 هست چون گلکسی جزو مدل های High End هست در حالی که X10 الان Mid Rangeه.
نه.X10 دیگه عمر مفیدش تموم شده و بالاتر از 2.1 فکر نکنم بره.نقل قول:
دوستان این یه جورایی سوال منم هست .
میشه به 2/2 و 2/3 اپدیتش کرد ؟
مالتی تاچ یعنی پشتیانی چند انگشت در یک زمان روی صفحه.مثلا میتونی برای زوم کردن عکس یا صفحه ی اینترنت صفحه رو نیشگون بگیری یا برای بعضی از بازی ها که آنالوگ مجازی داره خیلی مفید هست.در کل توی زمان خیلی صرفه جویی میکنه.نقل قول:
سوال دو رو هم جواب بدید ممنون میشم.من سخت افزارش رو با psp مقایسه کردم فقط رمش کمتر بود.میتونه در حد psp بازی ها رو اجرا کنه؟:20:نقل قول:
برو تو بخش آندرویید همین فروم :نقل قول:
سوال دو رو هم جواب بدید ممنون میشم.من سخت افزارش رو با psp مقایسه کردم فقط رمش کمتر بود.میتونه در حد psp بازی ها رو اجرا کنه؟:20:
یه سری از بازیهاش هست با اسکرین شات ...کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=375
+
ببینید PSP یه device هست که فقط واسه بازی ساخته شده اما گوشی اینطوری نیست و هر چقدر قوی تر باشه نمی تونه در اون حد برای بازی به اندازه ی یک کنسول خوب باشه چون در کنار بازی باید یه os رو هم پردازش کنه و ...
شما عکس ها رو ببینید و خودتون با PSP مقایسه کنید !
تا 600 تومن بهترین گزینه Galaxy s8g و بعد از اون هم Desire HD هست فکرنکنم بهتر از اینها تو این رنج البته فعلا گوشی وجود داشته باشه