توي قسمت about phone بعدش قسمت usb setting
Printable View
توي قسمت about phone بعدش قسمت usb setting
در قسمت About Phone چنين چيزيو پيدا نکردم.
ممکنه نياز به نصب SDK باشه؟
و ضمنا يک دنيا تشکر بخاطر اينکه وقت ميگذاريد و پاسخمو ميديد.
شما samsung kies و نصب كردي؟
سلام دوستان:5:
SamFirmware ساعتی پیش خبر زیر رو توییت کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش الان چنده؟
با توجه به اينكه gio الان حدود 250 هست اين بايد قيمتش پايين تر اومده باشه نه؟
سلام دوست من:46:نقل قول:
قیمتش در نمایندگیهای شماره 2 و 3 پارس مایکروتل در تهران : 231 هزار تومان
سلام دوستان ، من قصد دارم که این گوشی ( samsung galaxy mini s5570 ) رو بخرم و اکثر اطلاعات و امکانات مربوط به اون رو در سایتها مطالعه کردم فقط چند چیز رو در مورد اون نمی دونم :
آیا این نسخه از اندروید ( froyo2.2 )که بر روی آن نصب است از زبان فارسی پشتیبانی می کند ؟
دقیقا محتویات درون جعبه اون چیست؟
چه رنگهایی از گوشی در بازار موجود است؟
مطلبی که دوست عزیزمون mahroo_z1 در مورد نسخه جدید اندرید 2.3.3 گفته اند برای گوشی که گفتم نیز صدق می کند و اگر موقعی خواستم که اندروید گوشی که قصد خریدنش رو دارم به این نسخه از اندروید تغییر بدم چگونه می تونم این کار رو بکنم و آیا این گوشی ظرفیت سخت افزاری لازم رو برای ارتقا به این نسخه از اندروید رو دارد.
و مطلب آخر اینکه آیا راهی وجود دارد که اصل بودن گوشی رو تشخیص داد و نیز الآن قیمت گوشی دقیقا با گارانتی اصلی چقدر است و گارانتی اصلی اون برای کدوم شرکته.
خیلی ممنون می شم که اطلاعاتتون رو در اختیار من بگذارید.
سلام:5:نقل قول:
دوست عزیز قاعدتا گوشی که پارس مایکروتل نمایندگی گوشیهای سامسونگ در ایران عرضه میکنه دارای زبان فارسی هست که این موردو از خود فروشنده هم میتونید بپرسید.
قیمتش در نمایندگیهای شماره 2 و 3 پارس مایکروتل در تهران, 231 هزار تومان هست.
از طرف دیگه دوست من وقتی رام اندروید 2.3 براش عرضه شده یعنی این گوشی ظرفیت سخت افزاریشو داشته:46:
مورد آخر اینکه به سایت اندروید فارسی هم یکسری بزنید تا اطلاعات بیشتری از این گوشی داشته باشید مخصوصا راجع به آموزش ریختن رام وغیره.
کد:http://---------.ir/Forum/forum268.html
سلام ، ممنون از پاسخی که بهم دادید.
سلام دوستان
اخه اینم شد گوشی؟ کربی بگیری بهتره حداقل پولتو دور نریختی. رنگشو که دیگه نگو مشکی و سبز!!! حالا سفیدش بازم یه چیزی!!! از رنگش بگذریم کیفیت صفحه نمایش صفر واقعا در حدو اندازه ی یه گوشی اندرویدی نیست سرعت پردازنده هم واسه بالا اوردن بازی های با کیفیت و پرطرفدار خیلی ضعیفه!!! به نظر من حداقل 40 تومن بذارید رو پولتون گلکسی جیو بخرین سگش شرف داره به این گوشی تخم مرغی!!! اگه پول و پلتون زیاده گلکسی ace دیگه نسبت به قینتش حرف نداره!!! البته برندهای دیگه هم گوشی های خیلی خوبی دارن من فقط از سامسونگ حرف زدم