-
از آدرس زیر دانلود کن:
کد:
http://kaffeine.kde.org/?q=download
ولی می دونی
چند سال از آخرین باری که با سیستم های rpm بیس کار کردم می گذره (یعنی توزیع های لینوکسی که سیستم نرم افزاریشون rpm هست و بسته های با پسوند rpm رو روی سیستم نصب می کنن)
به همین دلیل نمی تونم کمک زیادی رد نحوه نصب بکنم
-
سلام
برای نصب kaffeine میتونید از این دستور استفاده کنین :(البته داخل فدورا و کلا خانواده ردهت)
کد:
#yum install kaffeine
موفق باشین
-------------------------------
فقط من یه سوالی که دارم اینه که نمیدونم چرا وقتی با kaffeine کانالهای هاتبرد را اسکن میکنم تمامی کانالها را پیدا نمیکنه!؟؟مثلا الان شبکه های manoto1 و manoto2 رو ندارم!!! دوستان در این زمینه نظری دارن؟؟؟
با تشکر
-
-
سلام
نسخه kaffene که من استفاده میکنم اینه :
kaffeine-1.1-1.fc14.i686
لازم به ذکر است که کارت من prof 8000 است.(اگه خاطرتون باشه توی irc technotux در مورد نصب درایورش باهاتون صحبت کرده بودم :) )
الان هم برنامه های scan-s2 و szap-s2 رو نصب دارم.لطفا میشه بگین چطوری به صورت دستی کانالها را اسکن کنم؟؟؟
اگه لازمه هم بگین که اطلاعات مربوط به ترتیب چینش lnb ها را روی سوئیچ توضیح بدم؟
با تشکر
-
اه چه جالب
واقعیتش من تا حالا با نسخه ۱ کار نکردم --- منو نمیشناسه
نمی دونم توی نسخه ۱ چطوریه اما من تو نسخه 0.8.8 برای اینکه یه فرکانس رو جستجو کنم یه کانال از خودم می سازم و یه پید صوتی همینجوری بهش میدم با فرکانس مورد نظر
بعد اون کانال رو tune میکنم
حالا موقع جستجو فقط کانالهای موجود در اون فرکانس رو میاره
یه کاری که میتونی بکنی و تو نسخه ۱ هم جواب میده اینه که با برنامه w_scan ماهواره مورد نظرتو جستجو کنی بعد کانالهاشو مرتب کن و بزار تو kde/share/apps/kaffeine./~
راه زیاد هست
مثلا شاید لیست فرکانسهایی که کافئین استفاده می کنه ناقصه خودت می تونی فرکانس مورد نظرتو بهش اضافه کنی
-
خب من الان w_scan رو نصب کردم!فقط نمیدونم چطور باید ازش اسفاده کنم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
-
w_scan -h و man w_scan بزن ببین آپشنهاش چی کار میکنه
مثلا:
کد:
w_scan -fs -k -s S13E0 -D0c
همه چیزش مشخصه
فقط بگم -D0s یعنی ورودی سوئیچ اول و از ۰ شروع میشه تا ۳