سلامنقل قول:
اولا من یه سوال بپرسم : از کجا میخوان بفهمن که شما از مدل های آماده استفاه کردی یا نه ؟
دوما یه مقایسه میکنم : میدونید حرف شما مثل چی میمونه ؟ مثل این که من بگم چرا شما از موتور بازی سازی x استفاده میکنی ؟ یه شرکت بازی سازی میاد چنتا برنامه نویس میگیره تا براش یه موتور بازی طراحی کنن بعد شما یه موتور بازی رو راحت دانلود میکنی و شروع میکنی به بازی سازی ؟ !
شما درست متوجه نشدی ! مهم ترین بخش بازی موتور رندر گر و موتور هوش مصنوعی و خیلی چیزای دیگه هست بعد مدل سه بعدی ؟!
شما از بس برترین موتور های بازی سازی دم دستت بوده که اصلا بهش توجه نمیکنی ؟! اگه شما میگی که استفده از مدل آماده ارزش بازی رو میاره پایین پس استفاده از یه موتور بازی سازی آماده خیلی بیشتر ارزش کارت رو میاره پایین ! چون موتور بازی خیلی مهم تر از مدل سه بعدی هست .
یه بازی به مدل هاش نمیگن با کیفیته به نور پردازیش و شیدرهاش و تکسچر هاش هم نگاه میکنن . همه چیز مدل سه بعدی نیست که شما میگی اگه از مدل آماده استفاده کنیم ارزش بازی از نظر گرافیکی کلا از بین میره !
یه مقایسه هم برای این که بهتر بگیری چی میگم : شما یه سال تمرین کن میتونی مدل های بازی رو در حد قابل قبول طراحی کنی ولی اگه تونستی تو یه سال یه موتور بازی کامل در حد متوسط بسازی !
آقا هادی عزیز کار شما هم برای شروع خیلی عالی هست . چه مدت هست رو انریل کار میکنی ؟!
یادمه چند سال پیش بود یه مپ ساخته بودی ریل تایم که خیلی شبیه به بازی مکس پین بود ؟! من با دیدن اون کار شما به بازی سازی کشیده شدم . :10: