دیگه از اون مدل ظبط ها در پروژه x100 رو ماشین ها نمیزنه و کیفیتشون بالا رفته.ظبط هاش فکنم سونی باشه و در مدل های 132 و 111 usb خور هستن.
Printable View
دیگه از اون مدل ظبط ها در پروژه x100 رو ماشین ها نمیزنه و کیفیتشون بالا رفته.ظبط هاش فکنم سونی باشه و در مدل های 132 و 111 usb خور هستن.
USB بخورن خیلی عالی میشه چون CD بعد از مدتی از کار میوفته بخاطر خش و مسائلی که براش پیش میاد
ما که 111 sx داریم یو اس بی نمی خوره و سی دیش رو بزور میخونه .نقل قول:
در ظمن اگر مسافت کمتر از 1 کیلومتره روشن نشه بهتره اخه تا سی دی رو بخونه 5 دقیقه ای میکشه.
یکبار رفت تو رمز من هم نمیدونستم اقا با جفت پا میرفتم تو دکمه اش:31:
اخر سر بردم نمایندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا از این 4 ماهی که خرید مادرم من 5 بار بردم نمایندگی مادرم هم 3 بار.
ماشینیه که خوب نمایندگی میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من 132 گرفتم ميخواستم ببينم اين پانل ظبطش چجوري جدا ميشه؟
ممنون
در زمینه ی ایرانی یا غیر ایرانی بودن پخش مطمئن نیستم ولی صحبت شما فکر نکنم درست باشهنقل قول:
من یک مدل پخش روی 141 رو تست کردم واقعاً از هر نظر عالی بود البته نه این 141ی که تازگی سایپا داره میده بیرون مدل 9 ماه قبل رو میگم.عکساش رو در تاپیک 111 گذاشته بودم ولی هاست عکسها از کار افتاده و منم عکساش رو دیگه ندارم که بذارم
هم USB میخوره هم فرمتهای متنوع صوتی رو پخش میکنه و هم اینترفیس کاربری بسیار خوبی داره هم رادیوی موج کوتاه رو میتونه پخش کنه که حتی بهترین مارک پخشهای داخل بازار هم نداره.بدون نقص بود واقعا.جدیدن نمیدونم چکار کرده سایپا و چی داره میذارهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5286375&postcount=160
در مورد پخشهای کاست دار مدلهای قدیمتر:اون رو امتحان کردم و اشکالات نسبتن زیادی داره که شاید در مجالی شرح دادم
سلام دوستان :20:
من یه 131 اسم نوشتم که هفته ی دیگه تحویل می گیرم .:10:
از نمایندگی زنگ زدن که ما دزدگیر فابریک و سیم کشی با سوکت و کفی یک تیکه شرکتی رو باستون بندازیم یا نه ؟
می خواستم در این موارد راهنماییم کنید .:18:
ممنون:11:
غیر عادیه. منکر نمیشم اما تا حالا برخورد نکردم!نقل قول:
نصب دزدگیر روی خودرو ممنوعه تا جایی که من اطلاع دارم.
معذرت می خوام مثل اینکه من منظورم رو بد رسوندم .:31:نقل قول:
اینها می گن که ما از طرف نمایندگی تماس می گیریم ولی به نظر من با نمایندگی قرارداد دارند یا ارتباطی بینشون هست که شماره ی تماس خریداران رو بهشون میدن.:41:
حالا بهر حال می خواستم بدونم نصب دزدگیر و سیم کشی با سوکت و کفی یک تیکه شرکتی از طرف اینها فرقی هم با بیرون داره یا نه . بعدش هم این کفپوش که گفتن با قیمت 65 هزار تومن خوبه یا نه ؟:19:
سلام بر شمانقل قول:
قیمت کفی متفاوت هستش. از10 تومن هست به بالا
بستگی داره چه جنسی بخوان بزنن
من جنس خوب قبل از عید قیمت داشتم حول و حوش 45
دقیقا جنسه خوب و فابریکی همین قیمت هستنقل قول:
خیلی خیلی فیت هست و قطرش هم مناسب
پیشنهاد میشه حتما به جای گرفتن مشما و هزینه ای حدود 20 - 24 تومن از این کفی های فابریک و آماده و یه تیکه استفاده کنین
سازندش بابای من نیستا : )))) :31: