بله cpu همون که توی امضامه.نقل قول:
راستی توی ران کردن بازیها که مشکلی پیش نمیاره؟آخه من زیاد شنیدم که 64 بیت نسبت به 32 بیت سریعتره
Printable View
بله cpu همون که توی امضامه.نقل قول:
راستی توی ران کردن بازیها که مشکلی پیش نمیاره؟آخه من زیاد شنیدم که 64 بیت نسبت به 32 بیت سریعتره
منم زیاد شنیدم که مشکل داره . ولی در مورد بازیهای جدید صدق نمیکنه .نقل قول:
شما تو اکثر بنچمارکهایی (تست سرعت فریم در مورد بازی) که سایتهای معتبر با سیستمهای قوی انجام میدن دقت کنی ، میبینی تو سیستم تستشون از ویندوز 64 بیتی استفاده میکنن .
ببین دوست عزیز من تست نکردم . ولی اگر درایورها رو درست نصب کنی میدونم تو بازیهای 3 ، 4 سال اخیر به بعد به مشکلی برنمیخوری . ولی ممکنه مثلا یه بازی قدیمی مثل مثلا prince of persia 1 یا مثلا gta3 رو تو نصبش به مشکل بربخوری .
آره واسه همین گفتم اونها چجوریه که از 64 بیت استفاده میکنن.حالا نصب میکنم ببینم در سرعت ویندوز و بازیها تاثیری داره یا نه.نرم افزارهارو هم نیگا میکنم اکثرا 64 بیت هم وجود داره.نقل قول:
من تو ضمیمه کلیک روزنامه ی جام جم 192 خونده بودم . اینجا هم همین رو نوشته یعنی پشتیبانی فیزیکی از 2 تا 192 گیگ . عکس پایین رو ببین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778%28v=vs.85%29.aspx
عجب پس باید بگم کتاب رو اصلاح کنن ! عجیبه !
نه عجیب که نیست ، تو ویندوز ویستا 128 گیگ ساپورت میشد . همونطور که میدونی 64 بیت ذاتا میتونه خیلی بیشتر از این حرفها رو ساپورت کنه ولی خوب فعلا نیازی نیست .نقل قول: