با سلام . با تشکر از شما که تعصب کور ندارید .
شاید حق با شما باشد . ولی این روزها هر کی دنبال خرید گوشی است همان اول به فروشنده یا به دوست و مشاور خود میگوید دوربینش عالی باشد کم و کسر نداشته باشد . سلیقه ی اکثر افراد جامعه رفته به این سمت . حداقل برخورد اینجانب با اقشار مختلف این را نشان میدهد که ایرانی جماعت اکثراً دنبال دوربین قوی است .
شما فکر میکنید چند درصد اقشار جامعه اصلاً چیزی از OS میفهمند ؟ ! فقط میگویند دوربین عالی داشته باشد !
از ان طرف کسانیکه با PC و موبایل سر و کار بیشتری دارند بدلیل امکانات چشمگیر موجود در N8 مثل USB OTG که خیلی بدرد میخورد میروند سراغ این گوشی . حتی پریروز صبح در محل کارم TV روشن بود دیدم خانوم مهندس مجری برنامه با وجودیکه لپتاپی جلوش بود گوشی N8 را به LCD بزرگ وصل کرده بود و داشت پرزنت های اماده را نمایش میداد . کلاً این سری امکانات N8 باعث شده مشتریهایی که بین گالاکسی و ایفون دو دل بودند یهو به سمت نوکیا سوق پیدا کنند در صورتیکه اگر هر کدام از انها این امکانات را بطور کامل داشتند شاید بازار را قبضه میکردند . از جمله خودم که قبل از خرید N8 مدت طولانی بین گالاکسی و N8 مردد بودم ولی الآن بسیار و بینهایت از انتخاب خود راضی هستم . اگر گالاکسی یا ایفون را خریده بودم مطمئن باشید اینقدر با همکارانم که در مواجهه با امکانات N8 چشمانشان گرد شده مواجه نمیشدم !
بنظر اینجانب دلیل برتری بازار N8 در بین اقشار عادی دوربین قوی و در بین متخصصها امکانات بالاتر ان میتواند باشد .