شما اگر میخوای خوب هزینه کنی سیستمه قبلی با 5670 که قیمتش 125 است خوب میشه.همچنین از 430 هم قویتره.نقل قول:
Printable View
شما اگر میخوای خوب هزینه کنی سیستمه قبلی با 5670 که قیمتش 125 است خوب میشه.همچنین از 430 هم قویتره.نقل قول:
5670 با چه پاوری؟
میشه مقایسه گرافیکای تو رده 80/90 تا 120 هزار رو بزارین...
اگه تا 150 هزینه کنی و 5750 بنداری بهتره چون 50درصد کارایش بالاتر از 9600=240=4670 هستش
برای 5670 پاور 430 کاملا کفایت مکینه.و البته زیاد هم است.نقل قول:
بیشتر از 120 برای گرافیک نمیخوام هزینه کنم...یعنی ندارم:31:
حالا هم نمیدونم تو شیراز این مادربوردی که گفتین گیر میاد یا نه؟؟!!!
شاید asrock 770 de بتونم بگیرم...خوبه به نظرتون؟
اگر گیر نیومد همون مادربردو تهیه کنین. و مشکلی نداره.نقل قول:
در ضمن فکر کنم منظوره شما این باشه.
biostar a770e3=65
asrock 770de3l
اگر منظوره شما دومی است باید بگم پیدا نمیشه ولی اولی موجوده قیمتشم خوبه.
ممنون از کمکتون.
من میخواستم یه هاب 16 پورت 1000 بگیرم...d-link به قیمت 200 هزار.فروشنده گفت اگه 2 تا 8 پورت 1000 بگیری 80 هزار خرجش کمتر میشه!!!همون کارایی رو هم داره...
کسی اطلاعی نداره؟
اصلا d-link به درد میخوره؟
از یکی شنیدم مشکل گرمایی دارن هابهای 1000...
درسته این قضیه؟:41:
سلام dlink نگیر مارک zeyxel رو بگیرنقل قول:
در ضمن برای گیم نت به نظر من سراغ هاب نرید سرعت انتقال اطلاعاتش پایینه برید سوئیچ بخرین که حافظه هم داره هاب حافظه نداره
منظورم همون سوئیچ بود فک کنم...:31:
لطفا یه مارکی معرفی کنین که اذیت نکنه...
کابل cat6 بگیرم؟
در مورد 2 تا سوئیچ 1000 به جلی 1 سوئیچ 1000 چی؟نظری ندارین؟
ممنون بابت کمکتون.:11:
اگه کدنویسی بلد باشید میتونید یک سوئیچ منیج بگیرید و طوری برنامه نویسی کنید که تبدیل بشه به چند سوئیچنقل قول:
وگرنه همون دوتا سوئیچ رو بگیرید و با کابل کراس باید به هم وصل کنید
کابل cat6 هم خیلی خوبه منتها من تو مشهد من برای این کابل گشتم خیلی کم بود و گرون و cat5 بیشتر بود حالا
جایی که شما هستید رو نمیدونم ولی اگه باشه با قیمت مناسب 100% بهتره سرعت انتقال دادش بالاتره
مارکی گفتم همون zeyxel یکی از برندهای معروفه و خیالتون راحت باشه سراغ d-link نرید چون کیفیتش مثل سابق
نیست
tplink هم برند خوبیه
دقت کنید که کارت شبکتون با سوئیچ یک یک مدل باشه چون پروتکلاشون یکیه و زبون همو بهتر میفهمن