شرمنده دیر شد:5:
تاریخ بایوس شما مربوط به چه تاریخی است؟
من مادر برد شما را چک کردم و دیدم که شرکت گیگا برای این امر یک پکیج بایوس جدید به تاریخ 2010/11/15 معرفی کرده است.
تاریخ بایوس خود را بگویید تا با هم مشکل را رفع کنیم.:10:
Printable View
شرمنده دیر شد:5:
تاریخ بایوس شما مربوط به چه تاریخی است؟
من مادر برد شما را چک کردم و دیدم که شرکت گیگا برای این امر یک پکیج بایوس جدید به تاریخ 2010/11/15 معرفی کرده است.
تاریخ بایوس خود را بگویید تا با هم مشکل را رفع کنیم.:10:
با CPU-Zمی تونی تاریخ بایوست رو نگاه کنی.
اقا مشکل حل شد؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
به حر حال.......
این مشخصات بایوس جدیده:
- Beta BIOS
- Fix Cool'n'Quiet compatibility issue
اینم آدرس دانلودک
کد:http://download.gigabyte.asia/FileList/BIOS/mb_bios_ga-890fxa-ud7_v2.x_f5b.exe
اگه مشکل از بایوس باشه باید با فن قبلیشون هم همین مشکل رو داشته باشند و فقط صرفا مربوط به این فن جدید نمیشهنقل قول:
این موضوع تو یعضی فن های pwm هست که همون ابتدا سیستم رو روشن میکنید 1الی 2 ثانیه فن نمیچرخه
و سپس فن شروع میکنه به چرخیدن و 10 ساعت هم با سیستم کار کنید مشکلی پیش نمیاد
من این موضوع رو چند بار دیدم که دارم میگم پس مشکلی نیست و عادیه و زمانی میتونیم بگیم مشکله که کلا فن نچرخه
به نظر من که مشکلی نیست
شاید همین مشکلو حل کنه... Bios فعلیم F1 هست(اولین Bios)نقل قول:
به حر حال.......
این مشخصات بایوس جدیده:
Beta BIOS
Fix Cool'n'Quiet compatibility issue
آخه یه طوری شروع به کار میکنه که مثلا به نظرم اومد ممکنه یک در هزار شروع به چرخیدن نکنه!نقل قول:
اگه مشکل از بایوس باشه باید با فن قبلیشون هم همین مشکل رو داشته باشند و فقط صرفا مربوط به این فن جدید نمیشه
این موضوع تو یعضی فن های pwm هست که همون ابتدا سیستم رو روشن میکنید 1الی 2 ثانیه فن نمیچرخه
و سپس فن شروع میکنه به چرخیدن و 10 ساعت هم با سیستم کار کنید مشکلی پیش نمیاد
من این موضوع رو چند بار دیدم که دارم میگم پس مشکلی نیست و عادیه و زمانی میتونیم بگیم مشکله که کلا فن نچرخه
به نظر من که مشکلی نیست
بازم ممنونم... Bios رو Update میکنم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
راستی ورژن Beta هست مشکلی نیست؟!
نقل قول:
نه.مشکلی پیش نمیاره.فقط تروتمیز آپدیت کن تا مشکلی پیش نیاد.
نتیجه رو هم بگو.
ممنون.حامد:11:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
نقل قول:
حرف شما کاملاً درسته.ولی وقتی یه سیستم کولینگ هوشمند روی سیستم هست باید همه چی جدید باشه.
از جمله بایوس تا همخوانی لازم پیش بیاد:10:
Bios آپدیت نمیشه:41: از طریق نرم افزار @Bios هم ورژن 4 و هم F5B رو امتحان کردم وقتی ریستارت میشه میگه:
Mainbios chek sum error!
بعد فکر میکنم از روی bios دومی ریکاوری میکنه...
مشکل از کجاست؟
کلا خمیر سیلیکون دقیقا برای همینه (به جای اینکه بین IHS و هیتسینک هوا باشه، خمیر سیلیکون اون فضا رو پر می کنه)نقل قول:
زیاد زدن خمیر سیلیکون شدیدا باعث پایین اومدن کارایی خنک کننده میشه.
یعنی نمی چرخید تا وقتی خودتون تکونش می دادید؟ اگه اینطوره که فن شما معیوبه بهتره ببرید و عوض کنید.نقل قول:
ولی کلا یک ثانیه تاخیر چیز خاصی نیست.
آپدیت از طریق ویندوز توصیه نمیشه .. بهتره از Q-Flash استفاده کنید.نقل قول:
قبی از این که روی PWM بذارم درسته اکثر موقع ها باید با دست تکونش میدادم تا به حرکت بیافته...نقل قول:
یعنی نمی چرخید تا وقتی خودتون تکونش می دادید؟ اگه اینطوره که فن شما معیوبه بهتره ببرید و عوض کنید.
ولی کلا یک ثانیه تاخیر چیز خاصی نیست.
ولی الآن همون 1-2 ثانیه تاخیر داره و سپس درست میشه.
درسته یک بار هم با این امتحان میکنم...نقل قول:
آپدیت از طریق ویندوز توصیه نمیشه .. بهتره از Q-Flash استفاده کنید.
ممنون.
درسته با bios@ آپدیت نکنید احتمال بوت نشدن سیستم هست
مدل مینتون رو بگید تا من فایل بایوس رو بزارم با فلاپی اینکارو بکنید
اگه فلاپی ندارید با فلش