سلام ممنون از جوابنقل قول:
فقط من سیستم رو از 3 Ghz کردم 4 Ghz و فردی که Overclock کرده بود گفت بهتره غیر فعال باشه این گذینه
به نظر شما ارزش داره فعال کنیم گذینه رو ؟ در موقع انجام بازی های سنگین مشکلی پیش نمیاد ؟
و کارایی سیستم بهتر میشه ؟
Printable View
سلام ممنون از جوابنقل قول:
فقط من سیستم رو از 3 Ghz کردم 4 Ghz و فردی که Overclock کرده بود گفت بهتره غیر فعال باشه این گذینه
به نظر شما ارزش داره فعال کنیم گذینه رو ؟ در موقع انجام بازی های سنگین مشکلی پیش نمیاد ؟
و کارایی سیستم بهتر میشه ؟
سلام.
100% کارایی سیستم افزایش پیدا میکنه..!
Hyper Threading باعث میشه پردازنده شما که در اصل Quad Core هست به حالت 8 Thread (به صورت 8 هسته) در محیط ویندوز عمل بکنه.
گفتم که یکی از بزرگترین تکنولوژی های شرکت Intel تنظیمات و قابلیت Hyper Threading این شرکت هست که پردازنده به صورت 4 هسته و 8 رشته عمل میکنه.
این حرف اصلا برای Safe OverClocking و اورکلاک 24/7 صحیح نیست!نقل قول:
------------------------
معمولا زمانی در اورکلاک HT رو غیر فعال میکنند که اولا هدف از اورکلاک ثبت رکورد و انجام دادن تست های OverClocking که قابلیت Multi Thread ندارند باشه + خنک کننده مورد استفاده تقریبا به صورت Extreme Cooling یا دمای زیر صفر باشه که غیر فعال کردن این گزینه باعث پایدار تر شدن سیستم میشه . (در تست های که فقط از یک هسته پشتیبانی میکنند مثل SuperPi / Pi Fast ...)
موفق باشید.
همون طور که دوستمون گفتند تو اورکلاک های سنگین وقتی HT فعال باشه سیستم ناپایدار میشه برای شمانقل قول:
که اورکلاک سنگینی ندارید با فعال شدنش سی پی یو تون ناپایدار نمیشه و کارایی سیستمتون تو MULTITSAKING بازی و .... افزایش پیدا میکنه پس فعالش کنید