-
تا مدل و مشخصات دقيق دستگاه رو نگين نميشه نظر داد. اين دستگاه کاتالوگي ،چيزي نداره؟ داخل باکسش مطمئنا سيدي خواهد داشت . داخله اون فکر کنم نرم افزارهاي مربوطه هم پيدا بشه.
-
هیچی روش ننوشته فقط نوشته mp5 player
-
مشخصات دستگاه شما و فرمت هاي تصويري ساپورت شده طبق کادره زير هست :
کد:
support of the RM, RMVB, AVI, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV, AMV, such as audio, video format 3) built-in memory can be 128MB/256MB/512MB/1GB/2GB/4GB/8GB 4) recording / repeat function 5) support for multiple languages 6) with built-in microphone and external speakers optional 7) 7 sound equalizer 8) e-book features: Ultra-long record of the text function 9) U-free disk drive functions, no driver Windows ME, 2000, XP or above (Win98 except) 10) FM stereo radio optional 11) and Play support, MINI SD Card 12) to support the video output AV OUT
در مورد سايز هم ميتوني به هنگام تبديل اندازه دلخواه رو بدي : رزوليشن هاي زيرو امتحان کن :
240*320 يا 320*400 يا 400*600 يا 320*624 يا 304*720 رو امتحان کن
-
ممنون
اون برنامه قادره این سایز ها رو بده بیرون چون قبلا یه برنامه دیگه پیدا کردم حداکثرش 320 بود مطمئنی که این ریسایزو میکنه ؟
-
آره مطمئنم ، در قسمت تنظيمات هر پروفايل ميتوني اندازه رو به دلخواه تغيير بدي
-
ممنونم آقا سعید این دو تا لینکی که دادی که حجم یکیشون 8 مگه ولی اون یکی 2.5 مگه چه فرقی با هم دارن؟
-
اون نرم افزارها نیست که ، اونی که حجمش 44 مگ هست منظورمه . تو پست 7
اون دوتا نرم افزار برای تبدیل AMV بودن.
-
بله ولی اون 44 مگ که amv نداره !
چجوری باید سایز تصوی رو افزایش بدم؟
-
بهنازي جان ، همين برنامه رو که 8 مگ هست دانلود کن . من دانلود کردم و تست کردم . ورودي برنامه اکثر فايل هاي ويدئوئي رو ساپورت ميکنه و خروجي هم AMV هست . اندازه رزوليشن هم 480*640 هست که به احتمال زياد تمام صفحه خواهد بود . البته براي تمام صفحه کردن يا Full Screen گزينه اي بايد تو Mp5 Player موجود باشه. بگردش.
پس اين نرم افزار رو دانلود کن . برنامه رايگان هم هست .
AMV Convert Tool 4.00
کد:
http://amv-convert-tool.gooofull.com/