میشه بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
مشکلش کجاس؟
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
مشکلش کجاس؟
میشه کمی بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
چه مشکلی دارید باهاش؟نقل قول:
اولا محل اتصال های یو اس بی و لن و... اش به قدری شله که فکر میکنی با تف چسبوندن یعنی میایی یو اس بی را بکنی تو سوکتش میره عقب و هران میخواد از جاش بشکنه
دوما یک گرافیک انبرد داره که پدرتو در میاره یعنی اکثرا همون انبرده را میشناسه و هر کار کنی غیر فعال نمیشه اگه هم بشه تو بعضی نرم افزار ها میزنه که سیستم کمبود گرافیک داره
سوما درایوهاش که رو سی دی اش است مال ایکس پی نیست و باید از اینترنت بگیری
اکثر مواقع یا ریست میشه یا سیستم قفل میکنه خلاصه تا نخری ندونی
من حتی به کمپانی اش هم ایمیل زدم برا این مشکلاتش
خلاصه هر ارزانی بی علت نیست
قبل از اینکه بخرم همش فکر میکردم چرا اینقدر ارزون تره نسبت به برند های دیگه الان تازه فهمیدم
این مشکل قفل شدن سیستم هم فقط مال همین مادربرده چون با مادربرد دیگه امتحان کردم این مشکل نبود
ضمنا فوق العاده اندازه اش بزرگه که باعث میشه بعدا که میخوای قطعه ای تو سیستمت اضافه کنی اصلا نتونی
من میخواستم یک هارد اضافه کنم مجبور شدم مادربرد را در بیارم
سلامنقل قول:
عزیز مشکلاتی که شما میفرمائید برای بنده اصلا قابل قبول نیست
اولا
سوکت لن و یو اس بی با 8 پایه قوی ( به جز پایه های ارتباطی ) به صورت ضرب دری روی برد لحیم شدن و امکان حرکت باکس سوکت به هیچ عنوان وجود ندارد
احتمال میدم مادربرد شما درون کیس درست پیچ نشده و خود بورد در حال حرکت است چون اگر سوکت بخواهد حرکتی که شما میفرمائید را انجام دهد و برد ثابت باشد قطعا pcb خورد میشه
دوما
در setup ، تب advanced ، آپشن Chipset Configuration را انتخاب کنید در پائین صفحه گزینه Surround View به شما اجازه خاموش و روشن کردن گرافیک کارت آنبرد را میدهد
در زمانی که گرافیک کارت آنبرد خاموش باشد به هیچ عنوان هیچ تداخلی در هیچ برنامه ای نخواهید داشت
سوما
متاسفانه درایور ویندوز xp را تا بحال روی این مادربرد نصب نکردم ولی پیگیری میکنم
در خصوص استیبل بودن ، 890gx e3 یکی از بهترین مادربردهائی هستش که تا کنون دیدم ( چه در حالت نرمال چه در حالت آورکلاک )
در حال حاضر تعداد زیادی از این مادبردها را بر روی سرورهای رندر و شبکه نصب کردم و تا بحال حتی یک مورد هم شکایت از ریست یا هنگ نداشته
این مادربرد یکی از گرانترین مادربردها این سری در زمان عرضه بود و در حال حاضر هم با اینکه مدلهای جدیدتر (extreme4) عرضه شده باز هم جزو بردهای گرانقیمت محسوب میشه
دلیل ارزانی این مادربرد در داخل کشور سود کم و انصاف شرکت وارد کننده است نه ارزانی و بی کیفیت بودن مادربرد
در مورد اندازه بزرگ مادربرد هم مسلما بردهای بزرگ نیاز به کیس متناسب دارند و شما حتما از یک کیس نامناسب با عرض کم استفاده فرمودید
در هر صورت اگر سوکت پشت مادربرد شما مشکلی داشته باشه بنده اون را براتون مجانا توسط یکی از نمایندگیهای ازراک درست میکنم
در مورد ریست و فریز شدن سیستم هم اگر برد مشکل فیزیکی پیدا نکرده باشه (جدا شدن هیتسینک از روی قطعات) قطعا مشکل شما در قطعات دیگر مانند رم ، پاور یا گرافیک کارته در صورت تمایل باهام هماهنگ کنید تا قطعه معیوب را براتون شناسائی و مشکل را حل کنیم :11:
امروز رفتم بازار مادربرد 880GXH/USB3رو به قیمت 117 تومن پیدا کردم
پروسسور رو نتونستم به قیمت پیدا کنم
رم هم که به وفوور بود
اگه کسی این دو مدل پروسسور مورد بحث رو با قیمت مناسب سراغ داره لطفا PM کنه
890GX Extreme3 رو نتونستم به قیمت پیدا کنم.
راستی 890GX Extreme4 چنده؟!
کلا فروشگاه برای چیزهایی که میخوام سراغ دارید PM کنید که واقعا ممنون میشم.
اساتید نظرتون درباره این 2 تا مادربورد میخواستم بدونم. کدوم رو ترجیح میدین ؟
ASROCK GMH-LE
ASUS M4N-68T
من فکر میکنم کاربردتونو بگین و تاپیک بزنید بهتر دوستان میتونن کمک کنن.نقل قول:
منم تا همین قیمت یعنی 550 تومان یه سیستم میخواستم بخرم.
شامل تمام قطعاتی که داخل کیس هست ( مادر برد و سی پی یو و گرافیک و رم و هارد و پاور و مودم و رم ریدر و دی وی دی رایتر )
بودجه بین 550 تا 600 تومان. واسه استفاده توی خونه. طوری باشه که تا 3 یا 4 سال دیگه کم نیاره. بازی ها رو هم بتونه راحت پشتیبانی کنه
خودم این سیستم رو مد نظر داشتم که از توی تایپیک ها و نظرات دوستان جمع کردم. اما بیرون که میرم قیمت بگیرم گرونتر از قیمتیه که اینجا بچه ها اعلام میکنند.
CPU : AMD PHENOM2 X4 925 = 137M.B: ASROCK 870 EXTREME3 = 120
RAM: 2*2 G 1333 KINGMAX = 50
VGA:GTS 450 1G EVGA = 165
H.D: SEAGATE 500G =44
ODD: LITEON DVD-RW =25
POWER: GREEN 535A = 60
MODEM: 56KBPS = 8
RAM READER
CASE = 30
جمع کل = 639 اما من می خوام حداکثر 600 بشه
با ایجاد موضوع جدید هم تاپیکه این کاربرو شلوغ نمیکنین و هم به قوانین فروم احترام میزارین.نقل قول:
تاپیک زدن انقدر سخته؟