سلام روی i8910 تست شد و جواب داد ولی بازی مولتی تاچه .حیف شد :46:
Printable View
سلام روی i8910 تست شد و جواب داد ولی بازی مولتی تاچه .حیف شد :46:
جالب اینکه همین الان بازی هایی با گرافیک بالا مثل blackbreaker و worm HD چند روزه که توی موبایلستان عرضه شدن ولی اینجا اصلا خبری نیست.نقل قول:
و جالب تر از همه اینکه حتی کاربر فعال پی سی ورلد به این نکته اشاره نمی کنه که این بازی روی Omnia HD,Vivaz و Satio به راحتی نصب و اجرا میشه!
میتونید بگین برای چی این بازی رو توی تاپیک بازیهای s60v5 گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوسـت عزیز هنوز انجمن بخصوصی برای 3^ اضـافه نشــده !سلام دوســت عزیز خـب شمـا از موبایلستان دانلود کنیـد ، حالا اینجـا میگید که چی بشــه ؟نقل قول:
دوســت عزیز من از یه فروم خارجی اینـا رو میزارم موبایلستان هم فکر کنم از همونجایی که من پیدا کردم داره لینک میـده چون لینـک هـا خیلی مشابه هستن ( دوست دارم فروم رو معرفی کنم ولی حیف نمیشــه ) ... ;)
نقل قول:
در آینده نزدیـک انجمن براش اضـافه میشه و بازی ها انتقال داده میشن :46:
موفق باشید!:40:
H.VIKE جان من منظورم این نبود که شما از موبایلستان بازی ها رو برمیداری.میخواستم بگم که قسمت بازی ها زیاد فعال نیست.کار خود شما عالیه ولی به نظر دست تنهایید.
عجب .... !نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------
دوستان توجه داشته باشند .... این بازی روی ساتیو و ویواز و امنیا اچ دی جواب داده و به راحتی اجرا میشه ! ولی اعلام نکرده بودند !
اگر نصب نکردید ، بجنبید ! :40:
آقا اين بازي رو n8 جواب ميده يا نه؟
روی ویواز که خیلی خوب جواب داد ...
فکر نمیکردم بتونم با تاچ بازی کنار بیام ... ولی خوب بود، حتی بدون مالتی تاچ ...
جهتها که با این ور اون ور کردن گوشی بود، پاس با یه tap، پاس تو عمق با کشیدن انگشت روی صفحه، پاس بلند با فشردن و نگه داشتن انگشت و شوت هم به همین شکل در محوطه جریمه ...
من مشکلم فقط با شوتیدنه ... یه کم سخته برام، یا شوت نمیزنه، یا اگه میزنه خیلی پر میشه ...
به خاطر همین بیشتر بازیهام داره 0-0 تموم میشه :دی
سلام به همگی،
من بازی رو دانلود کردم و روی ویواز نصب کردم، 100% جواب داد وخیلی باهاش حال کردم
ممنون از کسی که بازی رو معرفی کرد و بیشتر ممنون از Lord007 که گفت روی ویواز هم اجرا میشه (نزدیک بود بیخیال بازی به این باحالی بشم)
در مورد بازی باید بگم که با توجه به گرافیک قدرتمند ویواز واقعا" روان و بدون مشکل اجرا میشه و توجه کسانی که علاقه مند به فوتبال هستند را جلب میکنه، به کسانی هم که علاقه مند به بازی های فوتبال نیستند پیشنهاد میکنم حتما" یکبار هم که شده این بزی را امتحان کنید که مشتری می شوید، همونطور که دوستمون Kurosh Nobody گفتند حرکت بازیکنان با زاویه دادن به صفحه گوشی نسبت به افقه و برای شوت و پاس رو هم توضیح دادند، فقط یکم نیاز به تمرین هست.
بازم تشکر از همه کسانی که توی این فوروم زحمت می کشن، چه از مسئولان سایت و فوروم و چه از اعضای فوروم
دانلود بازی از سرور آپلودفا :
کد:http://uploadfa.com/u442tullptg5