دمت گرم ماله منم همين رنگيه مشكيش جواده كاش 1 خورده كيفيت فيلم وعكسش بالا تر بود فقط
دمت گرم ماله منم همين رنگيه مشكيش جواده كاش 1 خورده كيفيت فيلم وعكسش بالا تر بود فقط
دمت گرم ماله منم همين رنگيه مشكيش جواده كاش 1 خورده كيفيت فيلم وعكسش بالا تر بود فقط. من خودم 420 تومن پول بالاش دادم 1 سال و نيم قبل تا الانم دوسش دارم
آره عزيزم خيلي ماهه
توي كرمانشاه كه فقط واسه عوض كردن قابش 15.000 ميگيرن
بابا خیلی بزرگه اگه موقغ مکالمه درش ببنده سرت گیر میکنه بین Lcd و صفحه کلید...ولی گوشی باید نوکیا باشه.
آره اگه كلت خيلي گنده باشه گير مي كنه كله ي من كه كوچيكه گير نمي كنه (امان از تجربه)
در مورد دو پست بالاتر:
عزیزم من که چنین مشکلی نداشتم و ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا کله مبارک شما یه خورده از سایز معمولی بزرگ تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در مورد شما بهتره گوشی رو عوض کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون عوض کردن کله محاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 6260 رو عشقه البته اگه مايه داشته باشي N90 رو عشقه
آره عزيزم اون كه مثل روز روشنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كيفيت صداي 6260 رو هيچ گوشي اي نداره ولي قدرت دوربينش و كاركردن باهاش پايينه درهر صورت مباركت باشه
مهدي جان مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربينش هم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما مثل 6630 نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]