سلام
دوستان عزيز ديروز رفتم بازار كه اين قطعات رو بگيرم همه مثل شما سيستم AMD رو پيشنهاد ميدادند الان تازه به حرف شما دوستان عزيزم رسيدم كه چرا ميگفتيد سيستم AMD بهتره و اين سيستم رو پيشنهاد ميداديد . دستت همتون درد نكنه كه واقعا صادقانه همه دوستان رو راهنمايي ميكنيد . من هم اون آشنايي كه ميخواستم براش سيستم بگيرم رو راضي كردم كه AMD بهتره و قرار شد همون AMD براش بگيرم . سي پي يو 1075 رو انتخاب كردم ولي براي مادربردش فعلا موندم چي بگيرم . تا 150 تومان هم براي مادربورد بودجه هست . اينا فقط يه كارت گرافيك كه روي سيستم دارند يه دونه هم كپچر كه به پورت PCI-e وصل ميشه همين و بس ديگه قطعه زيادي ندارند كه نياز به اسلات هاي اضافه باشه . براي اينا پورت USB2 خيلي مهمه يه مادبوردي ميخواهن كه روي خودش 4تا پورت USB2 داشته باشه و دو تا هم وصل كنند به جلوي كيس كه كلا بشه 6تا ، اين از همه چي براشون مهم تره . البته ميدونم هاب هم هست كه ميشه به يكي از پورت ها وصل كرد و چند خروجي USB2 ازش گفت ولي كارايي درست حسابي نداره يه دفعه وصل ميشه يه دفعه وصل نميشه . در ضمن قابليت SATA3 و كراس فاير هم اصلا نميخواهن چون لازم ندارن . يه مادربورد با اين مشخصات اگه معرفي كنيد ممنون ميشم كه من هم فردا برم با بقيه قطعات بگيرم .
تشكر
MB:
CPU: AMD Phenom II X6 1055T
Ram: A-DATA 2*2GB CL 8 - 1333
VGA: sapphire 6870 1GB
HDD: 500 GB segate
ODD: HP 1270i 24x
PSU: Green GP685B