دوست عزیز یدونه ایکس 10 رو بذار بغل سی 7 بعد متوجه میشی کیفیت صفحه کدوم بیشتره.پیکسل حرف اول رو میزنه.و اصلا سی 7 در این مورد یک سر و گردن بالاتر نیست.نقل قول:
من تا حالا هر گوشی گرفتم ضد خش نبوده اما تا حالا خش نیفتاده.که البته فکر کنم ایکس 10 ضد خش باشه البته در برابر خش های سطحی.
تا حالا هیچ گوشی من ندیدم که زنگ زده باشه که حالا این فولاد ضد زنگ بخوام چکار
از لحاظ سخت افزاری مسلما سخت افزاری ایکس 10 بازم بیشتره. رم 384 در مقابل 256 و سی پی یو 1 گیگ در مقابل فکر کنم 680
سایر موارد هم اگه ایکس 10 نداشته باشه مثل پخش فیلم های اچ دی و زیر نویس و ... با نصب برنامه میشه. اصلا خاصیت گوشیهای هوشمند همینه که با نصب برنامه ی دلخواه کارت رو راه بندازی
در مورد بازی هم زیاد تخصص ندارم. تنها بازی که من با موبایل انجام میدم فقط ماشین بازی هست:31: اما ایکس 10 با سی پی یو بالا و صفحه نمیاش بزرگتر و داشتن شتاب دهنده ی گرافیکی فکر نکنم مشکلی توی اجرای بازیها داشته باشه.
اون usb هم درسته راست میگی یه قابلیتی هست که سخت افزاری هست و ایکس 10 نداره که یادم رفت بگم. اما کمتر کاربرد داره و اینکه باید یک کابل همراهت باشه اما در کل اینم یک قابلیت هست دیگه
منم قبول دارم که هم سیمبین و هم آندروئید و حتی بادا نیازهای نرم افزاری ما رو رفع میکنه اما بشتر منظورم همون رابط کاربری منعطف تر آندروئید هستش.و دردسر ساین و... هم نداره.
صفحه نمایش کاملا بزرگتره ایکس 10 هم یک مزیت هست.
اما اگر میخوای موسیقی براتون اهمیت داره طرف این گوشی نرو.
دفای موتورولا هم میتونی گوشی خوبی باشه یعنی مسلما گوشی خوبی هستش. قیمتش هم متغیر هست شیراز 415 و گرگان که نیست:31:گوشی شاپ هم 480 میده که احتمالا توی بازار 440 پیدا میشه.از لحاظ موسیقی از ایکس 10 بهتره
دیزایر هم گوشی خوبیه. اصلا از ایکس 10 پاییین تر نیست بلکه بالاتر هم شاید باشه.
در ضمن من روی هیچ برندی تعصب ندارم.گوشی خودمم نوکیا هست:31: