هنوز راهی پیدا نشد واسه مشکل ما ؟نقل قول:
الان متوجه شدم که با خاموش کردن پرینتر ، پرینتر آفلاین میشه و بعد از روشن کردن پرینتر دیگه اتوماتیک آنلاین نمیشه و باید دستی آنلاین بشه . البته دیگه پرینت نمیده و باید درایو رو نصب کنم دوباره .
Printable View
هنوز راهی پیدا نشد واسه مشکل ما ؟نقل قول:
الان متوجه شدم که با خاموش کردن پرینتر ، پرینتر آفلاین میشه و بعد از روشن کردن پرینتر دیگه اتوماتیک آنلاین نمیشه و باید دستی آنلاین بشه . البته دیگه پرینت نمیده و باید درایو رو نصب کنم دوباره .
این مشکلات بر میخورد به نصب نشدن صحیح دستگاه سعی کن ویندوز را عوض کنی و کابل پرینتر را نصب کن و پیغام fund new hardwar میدهد و سی دی قرار بده و نکس اوکی تا اخر.نقل قول:
کابل یو اس بی اورجینال اچ پی هم استفاده کن.و تحت هیچ شرایطی از ری سی دی به صورت اتوران نصب نکن.
سوال بعدی را در تاپیک زیر قرار بده و مدل دقیق پرینتر و ویندوزت را اعلام کنکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=232
با سلام
منم همین مشکل را دارم هر بار کامپیوتر را خاموش میکنم دوباره باید پرینتر را نصب کنم...من ویندوز را هم که عوض کردم بازم همین مشکل هست.....آخه چرا ؟!:44:
پرینتر: HP P1006
windows 7
نقل قول:یه سر به اینجا بزنید ببینید مشکلتون مثله ماله منه اگه اینطوره حل میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]