فکر کنم نبود گارانتی درست و حسابی برای برند اچ پی منظورشون بوده:20:نقل قول:
Printable View
فکر کنم نبود گارانتی درست و حسابی برای برند اچ پی منظورشون بوده:20:نقل قول:
مهربون ببين من به هيچ برندي تعصب ندارم چون منفعتي نداره براي من.من دنبال لپتاپ خوبم که بعدا نره رو اعصابم.نقل قول:
موقعي که يک شرکت بزرگ تعمير کار ميگه خرابي اچ پي بالاست موقعي که ميگه طراحي داخليش داغونه موقعي که ميگه احتمال داره تو استفاده سنگين يعني از سيستم کار زياد مي کشي بع علتاصطلاک رو کابلها که درست چيده نشده دچار اتصال ميشه و باعث خرابي برد و ال سي دي.
خوب در جواب اين شرکت تعيمير کار چي ميشه گفت.
نميشه گفتم از رو حسادت گفته که چون من اطلاع دارم نه فروشنده لپتاپ هست نه چيزي کارشون تعمير لپتاپ و قطعات کامپيو تري هست و تعويض چيپ با دستگاه پيشرفته.همه نوع سيستم هم تعمير ميکنن از پي سي معمولي گرفته تا لپتاپ.
در ضمن اينم بهم گفت که اکثرا لپتاپ هاي اچ پي که داراي گرافيک غير انبرد هستن دچار مشکل سوختگي باد کردن چيپ ميشن.
در ضمن انم بدون من خودم خيلي مشتاق بودم مدل جي62 رو بگيرم تا همين امروز اما با اين مشکلات حتي احتمال 10 درصد اين مشکلاتم باشه ارزش نداره. ااين همه برند و مدل چه کاريه:13:
نه رفيق با اينکه اچ پي سابقع و تخصص بالاي تو توليد لپتاپ داره اما لپتاپ هاش بعضي مدلهاش دچار مشکل هستنواما کانفينگ و قيمت خوبي دار انصافا.اخه مگه ميشه چيپ گرافيک لپتاپ باد کنه قلع مردگي داشته باشه.اما باور کن از زبان خيلي ها اين رو شنيدم.:13:نقل قول:
البته خودت می گی گرافیک غیر آن برد! چون ربطی به مادربرد نداره ولی خوب شما اچ پی نخر ایسر و دل که نمردن!!!:31: من اچ پی رو بدون گارانتی درست و حسابی قبول ندارم و چون خاطره ی بدی از دستگاه پرینتر 4430 اچ پی دارم طرفش نمی رم!نقل قول:
شما فکر می کنی من روی برندی تعصب دارم .... من فقط به برند hp یه علاقه خاصی دارم ...نقل قول:
برای من هم هیچ فرقی نمی کنه که عزیزان از چه برندی استفاده کنند چون سودی برای من نداره .... !!!
من نمیدونم دوستان چه علاقه ی دارن تا طراح ببرن زیر سوال ؟؟!!!
مگه امکان نداره که کابل ها رو درست نچیده باشن ؟؟
مگه میشه گرافیک آنبرد خراب باشه ؟؟ پس با چی تصویر میاد ؟؟
چیپ گرافیک مگه بادکنک هست که باد کنه ؟؟؟ کجاش آخه باد می کنه ؟؟!!!
خواهش می کنم برند رو زیر سوال نبرید این دوست تعمیرکار شما هم بهتره این ادعا ها رو با دلیل مطرح کنه ....
من برای یکی از دوستام همین G62 رو خریدم اکثریت مواقع هم داره روش بازی run می کنه ... هنوز به هیچ مشکلی نخورده .... !!!!
موفق باشید
عزيز من زير چيپ قلع داره و در دماي بالا اين قلع ها حالت خود رو از دست مي دن و باعث خرابي ميشن.تا حالا ديدي کسي بگه من کار معمولي ميکنم لپتابم خوب کار ميکنه اما وقتي دارم فيلم اچ دي يا گيم سنگين ميکنم لپتاپم خامموش ميشه .جهت اطلاع شما بکم اين همان قلع موردگي هست من تخصصم اين نيست کسايي که اکترونيک خوندن يا تعمير کارن خوب ميدونن اين رو.نقل قول:
بله باد کنک هست باد ميکنه اين اصطلاح هست.بقول خودتون شما فروشنده و استفاده کننده هستين از تعمير کار بپرسين ميگن بهتون.موقعي که چيپ بيش از حد گرم کنه دچار انبصاط ميشه و اين باعث ميشه قلع ها از حالت اوليه خود در بيان و باد کردگي ميگن.
اميد وارم جواب سوالتون رو داد باشم.
موفق باشي.
در ضمن اونايي که هيچ تعصبي ندارن اين نوشته ها رو بخونن بهتر ميتونن تصميم بگيرن.با اين نوشته هاي ما برند زير سوال بره ديگه:13:
امکان سوختن سخت افزار در گذشته خیلی بود حتی شما با نوسان برق با این مشکل رو به رو بودید
اما طی مرور زمان این مشکل خیلی کاهش پیدا کرد ....
در سال های 2006 و 2007 لپ تاپ های سری dv مشکل سوختن چیپ گرافیک داشتن دلیلش هم این بود که این سری از لپ تاپ
با عنوان لپ تاپ Gaming وارد بازار شده اند و همین موضوع کاربرهای زیادی رو جلب کرد اما به زودی متوجه شدن که دمای این چیپ برای چند دقیقه بالاتر از دمای عادی میره و قسمت cu متوجه این موضوع نمیشه در نتیجه چیپست ها این سری از لپ تاپ ها مشکل سوختن داشت اما این موضوع مربوط به سال های 2005 الی 2007 میشه که باید عرض کنم از اواخر 2007 به بعد این مشکل بطور کامل حل شد و تا الان گزارشی از این بابت نشده ....
در رابطه با این بادکردن (( به قول شما )) بگم که gpu یا cpu قسمتی دارند بنام cu این قسمت وظیفه کنترل و نظارت بر کارها و سری عملیات رو داره ... اگر دمای حال از دمای تعریف شده بالاتر رود پردازش کندتر صورت می گیرید و دور فن نیز سریع تر می شود ....
اگه شما واقعا علاقه دارید که برند رو زیر سوال ببرید بهتره یه کنفرانس با این دسته برند ها بزارید .....
موفق باشید
مهربون ببين اين که گفتي بصورت تئوري هست.خوبه خودتونم به سوختن چيپ اشاره کردين پس اين سي يو کجا بوده که باعث نشه بسوزن.نقل قول:
منم اين حرف شما رو قبول دارم اما در تئوري اما در اصل در واقيعت بايد گفت اين چيپ هاي گرافيکي که اکثرا در لپتاپ ها هستن چرا دچار قلع مردگي ميشن يا مي سوزن بعد از مدتي که قلع مردگي زياد شد.
من تخصصي ندارم اما از کسايي که تخصص دارن کارشون تعميرات هست بع قولي رفتن درس تخصصي خوندن رفتن دوره ياد گرفتن اين حرف ها رو گفتن راهنمايم کردن گفتم. و البته وظيفه دونسم اين حرف هاي مهندسان تعمير کار که من رو راهنمايي کردن اينجا بزارم تا بقيعه دوستان بخونن و خودشون قضاوت کنن تحقيق کنن تا اوني که درست هست واقيعه هست رو ببين و تصميم بگيرن براي خريد.
والا من خودم گفتم الانم مسوسه خريد جي62 هستم چون قيافه سبيه لپتاپ هاي به روز 2010 2011 داره شيک هست بدنش عالي هست.اما کسايي که گزارش کردن از اين مدل گفتن نخريد بهتر هست.
موفق باشيد:11:
به هر حال من کاری با تئوری یا غیر تیئوری ندارم ... منطقش هست ....
بازهم می گم شما یه دلیل منطقی بیار تا ماهم قانع بشیم .... (( زلیخا گفتن و یوسف شنوفت دیدن کی بود مانند شنیدن ))
عزيز من شما برو اين تکست من رو به يک تعمير کار يا کسي که مهندس اکترونيک خونده نشون بده اون منطش رو ميگه.اون همه از چيپ و طرز خراب شدنش گفتم ديگه مي خوايي تراک بگيرم بيارم.موفق باشي اوني که ايم مطالب رو مي خونه بهتر تصميم ميگيره کدوم منطقي و کدوم از رو تعصب هست.:10:نقل قول: