خب دونه دونه جواب میدم ، من یه مدت کامل در این سایت ها به کسب اطلاعات پرداختم ، الان تقریبا میدونم چی به چیه
بله کاملا ربط داره ، دو نوع رادیو کنترل داریم ، یکی با فرکانس 2.4 گیگاهرتز ( تداخل امواج نداره ، امنیت و برد بالا ) یکی هم با فرکانس FM که ضریب امنیت و پایداری پایینتری داره .نقل قول:
پامي جون من يه هواپيما ميخوام كه بردش خيلي زياد باشه بيشتر از چند كيلومتر
به نظظرت ربط به كنترلش داره؟
یعنی اینها :
فرستنده FM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستنده 2.4 GHZ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برد بیشتر بستگی به آنتن گیرنده پرنده و کیفیت رادیو کنترل داره ، البته من برد بیشتر از 1 کیلومتر ندیدم ، شاید مدلهای بسیار بزرگ و فوق حرفه ای داشته باشن .
بله میشه ،دوربین های فرستنده هم تو بازار هست که بستگی به برد انتقال تصویرشون قیمت گذاری میشن .نقل قول:
دوربين هم ميشه روش متصل كرد؟
مانيتورينگش چطوري ميشه اونوخت؟
به تلوزیون یا کامپیوتر وصل میشه و میتونید تصویر و صدا رو از اونجا ببینید . ( نرم افزار دارن )
من ارزون ترین هلی کوپتر 4 کاناله رو انتخاب کردم ( اشتباه کردم ) بخاطر همین هست میگم هر ارزونی بی علت نیست .نقل قول:
شما در نهایت برای هلی کوپتر چی رو انتخاب کردی + قیمتش؟
اگه میخواین از پرواز با این مدلها لذت ببرین باید هزینه کنین . من 89 هزار تومن خریدم ، در صورتی که 4 کاناله خوب بالای 130 هزار تومن هست .
بابک جان ، این قضیه چند کانال بودن خیلی ساده هستنقل قول:
این موضوع چند کاناله بودن به چه معناست ؟
شما فرض کن من یک هلیکوپتر 3 کاناله خریدم ( ساده ترین نوع ) ، این هلی کوپتر در 3 جهت یا Direction حرکت میکنه :
کم کردن ارتفاع / زیاد کردن ارتفاع
گردش به چپ خود / گردش به راست خود
حرکت رو به جلو / حرکت رو به عقب
یعنی هر کانال رادیو برای انجام یکی از این عملیات هست
حالا اگه چهارکاناله باشه یک جهت دیگه هم اضافه میشه :
انتقال به چپ / انتقال به راست
هرچی کانال های گیرنده بیشتر باشه دستگاه حرفه ای تر هست و کنترل کردنش هم سخت تر .