c7 بخر......
Printable View
c7 بخر......
درود بر شما و نظرتون اما با سیمبین حال نمیکنم :20:نقل قول:
پس ویو بخر...
سیمبین3^خیلی با ویرایش های قدیم فرق میکنه وبهبود یافته
به نظر من مشکلات آیپاد نسبت به قیمتش ناچیزه.
نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
شما گفتید 5233 خوبه می خواستم بپرسم با توجه به اینکه 5230 هم تا حدودی شبیه 5233 هست ، اما gps داره ! نظرتون در موردش چیه؟
من شنیدم توجعبه اش قلم نیست و بیرون آوردن سیم کارتش هم به قلم یا یه جسم خارحی نیاز داره !
میشه بگید مثه 5233 اون رو هم پیشنهاد می کنید یا نه ؟ و اینکه قلم رو جدا میشه خرید و اگه آره قیمتش چنده؟
پس نظر شما هم آیپاد هستش :10:نقل قول:
اما این C7 نوکیا هم با سخت افزار جالبی که داره (Usb On the Go, دوربین 8 مگا,فرستنده FM) آدم رو وسوسه میکنه :9:
ولی حیف که سیستم عاملش سیمبین اگه آندرویید بود لحظه ای در خریدش شک نمیکردم :41:
به نظرتون یه گوشی ساده با یه آیپاد بخرم یا برم یه C7 بخرم؟ (یه طرف سخت افزار C7 و یه طرف آیپاد و خودتون بهتر میدونین iOS )
طبیعتا سیمبین با ios خیلی فرق داره ولی برای سیمبین 3 هم بازی های خوبی توی راهه .
آیپاد یه سیستم بستس. فقط با itunes میشه توش چیزی ریخت و دوربینشم با این که فیلم برداری HD میکنه ولی رزولوشن عکس برداریش 0.6mp هست . دسترسی به اینترنتش فقط با wifi هست . بلوتوث نداره و جیلبریک کردنش برای کرک خور شدن کمی سخته .به جاش کلاس داره . گرافیک بازی هاش در بعضی مواقع واقعا خارق العاده است . برای موسیقی بهتره .پردازندشم از c7 بهتره چون 1GHz هست .
رمش هم بیشتره . 512 مگابایت در مقابل 256 . صد البته نازکتره و قشنگتر.برات ارزونترم در میاد .حالا خود دانی .
یه نکته دیگه : با خرید آیپاد تاچ دستگاهی رو داری که با آیفون 4 (گرونترین گوشی موجود در ایران) تقریبا فرقی جز سیم کارت نخوردن نداره.
دیگه نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم دکمه تشکر هم کم آوورده :10::11: :40:نقل قول:
با این حرف های شما دیگه واقعا عاشق آیپاد شدم
اما اینجا باید یه نکته رو هم بگم که من آیپاد رو بیشتر برای موزیک و برنامه های حرفه ایش میخوام نه بازی (ولی این رو هم باید اذعان کنیم که آیپاد عجب کلاسی داره! :27: اینو نمیگم که آیپاد رو برای کلاسش میخوام نه همونطور که گفتم فقط برای موزیک و برنامه)
یه سئوال دیگه به نظرتون تا یکی دو هفته دیگه قیمتش کاهش پیدا میکنه یا نه؟؟؟ (8 گیگ ورژن 4)