شنيدم سيستم عامل آندرويد شاخ تر از سيمبين يه سوال سامسونك هنوز مثل f480 كه كفتم صداش از داغون و دوربينش همون جوره يا درست شده
Printable View
شنيدم سيستم عامل آندرويد شاخ تر از سيمبين يه سوال سامسونك هنوز مثل f480 كه كفتم صداش از داغون و دوربينش همون جوره يا درست شده
خیلی ساده س!
اگه 100تومن داری بزاری رو پولت آیفون! اگه هم نه که سامسونگ گلکسی!
چرا ميگي iphone؟
دليلشو بگو خواهشن
گوشي خيلي خوبيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 119 گرم
پردازنده: ARM Cortex A8 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 8192 مگابایت - RAM 512 MB - ROM 2048 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی Super AMOLED Capacitive TouchScreen - اندازه 4.0 اینچ - 480 × 800
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (Android OS, v2.1 (Eclair - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 750 ساعت - زمان مکالمه 13:30 ساعت
قیمت : 624000 تومان |
دوست من
سامسونگ دیگه اون شرکت سابق نیست که اسباب بازی بسازه
الان نوکیا تقریبا داره با حسرت نگاش میکنه
بعد هم شما اگه گوشی رو برای اسپیکر میخواید بهتره یه سیستم صوتی بخرین
چه توقعی از اسپیکرایی با اون حجم کوچیک دارید
1- اول سیستم عامل او اس مک گوشی آیفون بعد هم آندروید
برای سیستم عامل اولی بهترین و تنها گوشی آیفون 4 هستش
برای سیستم عامل آندروید بهترین گزینه از نظر من گالکسیه
2- گالکسی والسلام
3 - بازم گالکسی خوبه ولی درکل توی گوشیایی که اسمارت فون هستن دوربین خوب پیدا نمیشه نمونه اش گالکسی تب که با قیمت 700 تا 800 دوربینش فقط 3.2 مگاس اگه کمرافون میخواید مشخصه دیگه باید ان 8 بخرین
4- هیچ گوشیی صدای خوبی نداره نمیدونم منظورتون از صدای خوب چیه
5- اول آیفون4 بعد هم گوشیهای آندروید که باز گالکسی با توجه به صفحه بسیار خوبش از بقیه بهتره
داداش من الان n95 8g دارم صداشم عاليه
يه چيز ديگه ipad apple چه طوره؟قيمت چنده؟
من اسمارتفون ميخوام نه كمرافون
1_ سيستم عاملش
2_كيفيت صفحه نمايش و بزرگيش
بقيه زياد مهم نيست
حالا چي پيشنهاد ميدي؟
ipad wifi حدود 830 40 تومنه ولی خب گوشی نیست یعنی اصلاً سیم کارت نمیخوره ... ipad 3g سیم کارت میخوره ولی بازم گوشی نیست و گرونترم هست
میتونی galaxy tab بگیری هم تبلته هم گوشی 700 تومن سیستم عامل اندروید و صفحه 7 اینچ با رزولوشن 600x1024
سامسونگ صدای بسار خوبی داره.
سامسونگ ویو که دارم در حد صدای ماشینه
قبلا هم داشتم مشکل صدا نداشت . بعضیهاش کم صدا بودن مثلا سری u یا همون f .
الان آیفون 4 بخرید خوبه ولی یه نمه گرون تره ولی خوب محشره ولی یه سری محدودیت ها رو داره مثلا مولتی تسکینگ نداره. یا بلوتوث نداره برای انتفال فایل. برای انتقال به گوشی مجبور به استفاده از ituns هستی و کلا یه سری مشکلات خاص....
n8 نوکیا یه دوربینه که میشه باهاش حرف زد.ولی سیستم عاملشم در برابر آیفون و گالکسی در حد آشغالهو... ولی صدای خوفی داره طبق معمول نوکیا و ویبره قوی و بدنه محکم.(پیرمردیه)
گالکسی اس سامسونگم یه سری مشکلات داره وردی جک3.5 میلیمتری نداره و صدایشم از 100 تا 80 تا هست. دوربینش فلاش led نداره و اینم خیلی جالب نیست. ولی صحه نمایش بی نظیری داره و ... کلا همه چیز داره ولی مشکل اصلیش همون محدودیت فلش هست بیشتر.
من توصیه میکنم آندرویید بخرید یستم عاملتون رو اونم ورژن 2 به بالا که مولتی تاچ باشه.
اگر ننمیتونی ثبر کنی یامیونگ گالکسی s بهترینه. اما اگر میتونی صبر کنی میگن تا ماه آینده مدلای جدید گالکسی میاد که میترکونه.
موتورلا هم هست ولی بیریخته MILESTONE XT720 دوربینش 8 هست .ولی ظاهرا پردازندش خیلی قوی نیست.
من الان خودم ویو دارم راضیم مشکلم با اینترنتش بود که حل شد. یک opera mini ریختم دیگه راحت شدم.
و یک مسنجر یاهوو.
غیر از این دو مورد هیچ عیبی نداشت . و نداره . بدنه آهنی صفحه با کیفیت و دوربین به نسبت خیلی خوب. در برابر 12 نوکیا ضعیفه ولی به عنوان گوشی معقوله.
با تمام این حرفا من سامسونگ گالکسی اس رو توصیه میکنم .کد:http://www.gooshishop.com/Compare.aspx?ItemId=2062
گلکسی جک 3.5 میلیمتری داره!نقل قول:
گالکسی اس سامسونگم یه سری مشکلات داره وردی جک3.5 میلیمتری نداره و صدایشم از 100 تا 80 تا هست.
کیفیت صداش عالیه فقط یکم صداش یواشه که با یه برنامه میتونید صداشو 10 برابر بیشتر کنید! البته مراقب گوشهای خود باشید!!
اگه این پست رو در نظر بگیریم :
اول iPhone 4نقل قول:
1. نرم افزار
2.صفحه بزرگ و با کیفیت عالی و سیستم عامل خیلی خوب
3.عکاسی و فیلم برداری
4. صدای خوب
5. بازی
عزیزان دلایل پیشناهاداتتونم بگید
یه سوالم داشتم داداشم اون قدیم ندیما رفت یه f480 سامسونگ خرید خیلی خوشگل بود ولی صداش که از ته چاه میومد دوربینشم که مثلا 5 بود ( در حد 3.15 نوکیا بود)
بعد Galaxy S
حالا اگه این پست رو در نظر بگریم:
قضیه سخت میشه ! برا مورد اول iPhone 4 , برا مورد دوم Galaxy S !نقل قول:
من اسمارتفون ميخوام نه كمرافون
1_ سيستم عاملش
2_كيفيت صفحه نمايش و بزرگيش
بقيه زياد مهم نيست
حالا چي پيشنهاد ميدي؟
حالا اگه این رو در نظر بگیریم :
قضیه سخت تر هم میشه تازه !! :31: اونوقت Galaxy Tab پیشنهاد میشه !نقل قول:
يه چيز ديگه ipad apple چه طوره؟قيمت چنده؟
--------------------------
کلا تصمیم خودت رو بگیر , اگه گوشی می خوای با توجه به چیزایی که گفتی من iPhone 4 رو برا شما مناسبتر میدونم , ولی اگه Tablet میخوای و میتونی Galaxy Tab رو با خودت اینور اونور ببری , Galaxy Tab رو انتخاب کنید (زیادم سخت نیست حملش , فوقش میدید برا کاپشنتون یه جیب بغل بزرگ بدوزن از توو , خودمم می خواستم دقیقا همین کار رو بکنم , البته توو تابستون باید یکم سختی بکشید , یا کیف باید با خودتون ببرید اینور اونور یا وقتی میشینید Galaxy Tab رو از جیب پشتتون در آرید و دستتون بگیرید ! که توو ایران به دلیل فرهنگ چهل هزار ساله و غنی ملت یکم ممکنه واکنش نشون بدن !)
پ.ن : Galaxy Tab با سوپر آمولد هم به زودی خواهد اومد ! ساموسنگ توو نمایشگاه نشونش داده فقط مونده آغاز فروشش !