lol یعنی شما کار رو برعکس کردید بجای این که اگه تیک نداره تیک بزنی تیک داشه رو برمیداری و من فکر میکنم مشگل اصلی شما همینه که معنای بودن یا نبودن تیک هست.نقل قول:
Printable View
lol یعنی شما کار رو برعکس کردید بجای این که اگه تیک نداره تیک بزنی تیک داشه رو برمیداری و من فکر میکنم مشگل اصلی شما همینه که معنای بودن یا نبودن تیک هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
به به دیگه سطح سواد من انقدرها هم پایین نیست ها!:2:نقل قول:
این گزینه رو همین دو دقیقه پیش غیر فعال کردم و دوباره فعالش کردم ولی اتفاقی خاصی نیفتاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت ببین فرق بین عکسی که گذاشتی و این که من گذاشتم.
پوشه مخفی کم رنگ تره و ایضا قفل وبست هم نداره
بالاخره یه راهی باید باشه دیگه!
نخیر خصلتا مخفین ولی من چون همیشه فضولی میکنم میخوام همه چی رو ببینم برعکس حضرتعالی.نقل قول:
نخیر فایده نداره باید برم از اساتید کلیک جام جم بپرسم.
شما مطمئنی که این فولدر را دستکاری نکردی؟!
آخه بطور طبیعی نباید اونجوری که در تصویر که گذاشتی باشه
نه من اصلا دستکاریش نکردم.نقل قول:
البته اینم بگم داخل پوشه هیچی نیست ولی خودش نه پاک میشه نه مخفی میشه موندم چیکار کنم؟
به نظرت سیستم من ویروسی شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه وقتی میخوای بری ببینی چی توشه این پیغام رو نده یقینا ویروسه چون حالت عادیش اینطوریه.
19 پست خورده و لقمه 6598599 دور پیچیده دور سر. :46:
ببین شما این فولدرها رو احتمالا از ویندوز قبلی (به صورت غیر مخفی!) یادگاری داری ولی چرا مخفی نیستند خدا میدونه.
کارهایی که میگم بکن:
1- توی RUN بنویس Regedit و به مسیر زیر برو:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Explorer
اینجا یک Dword بساز و اسمش رو بزار UseSystemForSystemFolders و مقدارش رو هم 1 بزار.
حالا ببندش و برو مرحله ی بعد.
2- در RUN بنویس CMD و اونجا بنویس:
Attrib +h +s D:\System~1
توجه کن اون D اسم درایو هستش و برای هر درایو یک بار بزن.
اگر زد Access is Denied روی فولدر راست کلیک کن و به سربرگ Security برو. اونجا Edit رو بزن و بعد ADD رو بزن و اونجا بنویس Everyone و OK کن و براش Full Control در نظر بگیر.
بعد دوباره مرحله ی دوم رو تکرار کن.
توجه کنید دوستان اینها فایلهای سیستمی هستند و نباید پاک کنید. هزار و یک مشکل ایجاد میکنند. همچنین دسترسی بهش ایجاد نکنید و توش تغییری ندین.
موفق باشید.