نقل قول:
این حالت برای همه ممکنه پیش اومده باشه
وقتی ذهن در یک کار به مرحله ی خودکفایی برسه بر اثر تکرار مفید دیگه شما احتیاجی ندارید که تمام دقت خودتون رو به اون کار بدید
من اصلا هیچ دقتی نمیکنم ! اصلا دست خودم نیست این عمل ! کاملا غیر عادی هست !
نقل قول:
البته من نمیدونم بقیه هم میرن رو استند بای یا نه... توصیه میکنم حتما یه اسکرین سیور برای خودت انتخاب کن، اینجوری ممکنه بعد از مدتی آسیب ببینی
همینجوری نقل قول کردم :31:
نقل قول:
ولی بی شوخی تا میتونی از این نعمت استفاده کن... امیدوارم نفر سوم کنکور شی
حالا چرا سوم ؟ دعا هم میری بکنی حال میگیری ؟ :31:
نقل قول:
قبلا هم این حالت رو داشتی؟ (منظورم چندین سال پیش؛ به صورت پراکنده هست)
نه ! بله ! یادم نیست ! اما همه میگفتن من توی فامیل خیلی از همه زرنگ ترم ! :31:
اون موقع پسر خالم آرشیو کتابهای هری پاتر رو داشت ، بزرگ هم بود ، میگفت هرکی توی 10 دقیقه نتونه کل اسم کتابهای هری پاتر رو حفظ کنه موهای سرشو آتیش میزنم :31: من توی 3-4 دقیقه حفظش کردم ، حرصش در اومد موهای گوشمو کند ! :31::31:
نقل قول:
تازگیا رعد و برق بهت نخورده؟ شوک الکتریکی چطور؟
رعد و برق به من نخوره ! اما 7 جَد قبلم ( ! ) وقتی 23 ساله بود و داشت در یک شب سرد و بارونی توی کوچه راه میرفت ، رعد و برق خورد به کلش و وقتی اومد خونه دید همه ی موهاش ریخته ! از اون موقع تا حالا ، این 7 نسل همه توی 23 سالگی کچل شدیم :31: البته هنوز خودمو نمیدونم ، ولی امیدوارم کچل نشم :31:
جواب جدی : نه ! :31:
نقل قول:
از مواد مخدر استفاده میکنی؟
دستت درد نکنه دیگه ! :31:
نچ !
نقل قول:
جواب هایی که میتونی بدی در حوزه آموخته هات هست یا نه؟ (نمی دونم کلاس چندی؛ اما اگه مثلا دوم دبیرستانی، امتحان کن ببین مشتق و اینا رو میتونی جواب بدی یا نه)
در حوزه ی آموخته هاس ! البته کالا غیر عادیه ! از هر چند بار یک بار اینجوری میشم خودم کف میکنم !
نقل قول:
این حالت فقط مربوط به ریاضی و اینجور درسا هست یا مثلا ادبیات رو هم اینجور میتونی جواب بدی؟
همه ی درساس ! ریاضی بیشتر !
خیلی خوب ! هر ترم میانگین مستمرم 20 میشه ، پایانی نمیخونم کم میشم ! ( دور و بر 19.50 :دی )
نقل قول:
از یکی بپرس موقع رفتن به حالت استند بای، قیافت چطور میشه
شاخ در میارم ، گوشام دراز میشه ، صدای سماور در حال جوشش از دهنم در میاد ... :31:
به یه نقطه خیره میشم دیگه ! مردم وقتی به یه نقطه خیره میشن چیجوری میشن ؟ :31:
اینجوری : :18:
:31:
حالا این چشاش زیاد درشت شده ، یکم تنگ تر :31:
نقل قول:
وضعت از لحاظ دین و اعتقاد به خدا چطوره؟
نماز میخونم ، روزه هم میگیرم
نقل قول:
شاید با این سوالا بتونم کمکی کنم. شاید هم نتونم، ولی بهرخال دیگر اعضا میتونن استفاده کنن
حالا این سوالا چه ربطی داشت ؟ الکی پرسیدی ؟ :دی
نقل قول:
از نظر من شما یه نابغه ای که در حال تلف شدن هستی زودتر یه فکری به حال خودت بکن.
پول میدی برم هاروارد ؟ :31:
نقل قول:
ولی تونست تو 1 هقته زیان اسکاتلندی {فک کنم} یاد بگیره
ئه ؟ اون من هستم که ! :31:
بدون شوخی : نه دیگه ... تا این حد نیستم که یه هفته ای اسکاتلندی یاد بگیرم ! :دی
بعدشم ، زبان رسمی اسکاتلند بریتانیایی هست که شامل Scotland , Wales , Northern Ireland میشه ! :دی پس زبان بریتانیایی رو یاد گرفت !