من يه ساليه ال 90 دارم و ازش راضيم. به نظر من ماشينها رو بايد در رنج قيمت خودش مقايسه كرد . ال 90 به نسبت قيمتش ماشين خوبيه.فقط بزرگترين مشكلش ديد عقب اونه كه با يه سنسور عقب قضيه حله!
من يه ساليه ال 90 دارم و ازش راضيم. به نظر من ماشينها رو بايد در رنج قيمت خودش مقايسه كرد . ال 90 به نسبت قيمتش ماشين خوبيه.فقط بزرگترين مشكلش ديد عقب اونه كه با يه سنسور عقب قضيه حله!
کاملا موافقم ! البته بیشتر ماشین ها الان مشکل دید عقب رو دارن !نقل قول:
به نظر من عیب تندر هندلینگ و عدم پایداری اون در سرعت های بالاست ( البته بازم بستگی داره با چی مقایسه بشه )
دو گانه سوز خوب نیست ؟؟ میگن پایه گاز سوزه که ؟؟ بنزین با این قیمتش خب یخورده سخته ! کسی نمیدونه v10 تولید میشه یا بفروش میرسه ؟؟ تو سرعت های بالا یا سر پیچ ها کدوم پایداریه بیشتری داره و آدم خیالش راحت تره ؟؟ مصرف 206 واقعا چقدره ؟ از ال90 کمتره ؟ یعنی تو عمل چجوریه ؟ یکی از دوستان گفته که 206 آپشن های بهتری داره ؟ مثلا چی ؟؟ راستی یه جفت لاستیک پهن و رینگ اسپرت خوب واسه 206 چقدر تموم میشه ؟؟
ای بابا مرد حسابی انگار مارو گیر آوردیانقل قول:
خب زنگ بزن نمایندگی بگو تولید میشه یا نه
ذوگانه سوز توی سری دی ماه گذاشته برای فروش
v2
v2 آپشن های زیادی نداره ! درسته دیگه ؟؟ کسی از قیمت رینگ اسپرت خبر نداره ؟ قضیه این v2 سفارشی چیه ؟؟ چه چیزایی داره ؟؟
نقل قول:
من هر دو رو داشتم.هر دو هم خوب بودن اما 206 SD یه سرو گردن بالاتره.
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
نقل قول:
دوست گرامی اگه اگه 206 SD آپشن دار بخوای باید مدل V8 سفارشی رو مد نظر قرار بدی.
تجهیزاتش رو در سایت ایران خودرو ببینید.
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
نقل قول:
206 دوگانه سوز یک اشتباهه!!!
تکنولوژی موتور این خودرو بر مبنای بنزین هست که متاسفانه خودرو ساز داخلی برا جا انداختن CNG همه رو از دم دوگانه سوز کرد.
جواب بقیه سوالاتون تو تالار های دیگه هست.
v8 سفارشی چه آپشن هایی داره ؟ تو سایت ایران خودرو چیزی من ندیدم !
گازی هست ؟
همه مدل ها رو دوگانه سوز کرده ؟؟ یعنی همه تیپ ها الان دوگانه سوزه ؟؟!
خب این دوگانه سوز بودن چه مشکلاتی بوجود میاره ؟؟
با تمام آپشن ها قیمت چقدر تموم میشه ؟؟ اصلا کدوم آپشن ها بهتره ؟
لطفا آدرس تالار های دیگه رو بزارید که جواب بقیه سوال ها رو از اونجا پیدا کنم .
ممنون
v8 سفارشی اپشن اضافه نداره نسبت به معمولیشنقل قول:
ظاهری فرق داره دورفرمون روی در ها چرم احتمالا و همچنین چنتا رنگ اضافه داره
همه مدل ها دوگانه نیستن یه v2 الان دوگانه میده
برای فروم های تخصصی خودرو هم تو goole سرچ کنید